Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor. Prezentatoarea TV a ales o rochie superbă

 Mirea Roxana
.

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a fost botezată în acest weekend. Cum părinții micuței sunt foarte discreți în ceea ce privește evenimentele private, n-au oferit prea multe detalii referitoare la botezul fiicei lor. Totuși, Andreea Bănică i-a dat de gol, iar acum tot artista a dezvăluit ce ținute superbe au purtat Smiley și Gina Pistol la botez.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol sunt foarte discreți atunci când vine vorba de viața personală, așa că nici în cazul botezului fiicei lor nu au vrut să ofere foarte multe detalii. Totuși, Andreea Bănică i-a dat de gol, așa că s-a aflat că fericiții părinți și-au creștinat fiica în weekend. De asemenea, tot artista le-a dezvăluit internauților ținutele pe care Smiley și Gina Pistol le-au purtat la botezul Josephinei.

b-4b-4

Recent, Andreea Bănică a publicat o fotografie în care apare alături de soțul ei, Lucian Mitrea, dar și de Smiley și Gina Pistol. Cei patru sunt „încadrați' de o ramă pe care scrie numele „Josephine'. Fericiții părinți au ales să poarte ținute deschise la culoare. Artistul a îmbrăcat o cămașă albă, lejeră și o pereche de pantaloni crem, însă, cel mai probabil, Gina Pistol a atras toate privirile.

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol.Cum s-au distrat invitații

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu:”Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Paula Herlo și Cristian Leonte și ce semnificație are data nunții lor:„A fost un mod de a râde de ce e siropos'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul'

Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botez

Gina Pistol a ales să poarte o rochie superbă la botezul fiicei ei, Josephine. Aceasta, care s-a asortat cu Smiley în ceea ce privește nuanțele, a purtat o rochie lungă, superbă, bej, cu motive roșii. Cei doi radiau de fericire, ceea ce este absolut normal. De asemenea, Andreea Bănică a ținut să publice un mesaj superb în dreptul respectivei fotografii.

Fericire multa, Josephine! Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! 🙏 Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important, @smiley_omul & @ginapistol!', a scris Andreea Bănică în dreptul fotografiei în care apare alături de soțul ei, de Smiley și de Gina Pistol.

Ai un astfel de eveniment? Vezi cum sa te imbraci la un botez!

Cine sunt nașii fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași.

Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură‘, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express,  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată, a mai spus Gina Pistol, cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton