Evaluarea Națională 2021. Subiectele la Limba și Literatura Română

 Dumitrache Medeea
.

Evaluarea Națională 2021. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și Literatura Română. Pentru prima dată, elevii au primit subiectele sub formă de broșură și au avut 15 minute în plus pentru completarea datelor personale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Evaluarea Națională 2021, subiecte Limba și Literatura Română. Astăzi, 22 iunie 2021, elevii de gimnaziu în an terminal au susținut prima probă a Evaluării Naționale.

Ministerul Educației a atras atenția că elevii primesc, la probele scrise de la Evaluarea Națională 2021, subiectele sub formă de broșură.

Evaluarea Națională 2021. Subiecte Limba și Literatura Română

La primul subiect, elevii au avut de răspuns la câteva întrebări pe baza a două texte la prima vedere. Răspunsurile au fost atât de tip grilă, cât și libere.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy:

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:

Citește și: Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor.

Citește și: Lora debutează în actorie.

La al doilea subiect, elevii au avut de scris un text narativ, de cel puțin 150 de cuvinte, în care să insereze o secvență descriptivă și una dialogată.

En VIII 2021 Limba Si Liter… by Mihai Epure

Evaluarea Națională 2021

Joi, 24 iunie, se va desfășura a doua probă de la Evaluarea Națională, și anume Matematica. Proba la Limba și Literatura Maternă va avea loc vineri, 25 iunie.

Primele rezultate de la Evaluarea Națională 2021 vor fi afișate marți, 29 iunie, până în orele 14.00, în centrele de examen. Contestațiile pot fi depuse pe 29 iunie, între orele 16.00-19.00, și 30 iunie, între orele 8.00-12.00, acestea putând fi transmise și prin mijloace electronice.

Sursa foto: portalinvatamant.ro

Vezi şi rezultate Evaluarea Națională 2022!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton