Ce spunea Moise Guran despre politică, în 2013: ”E o prostie să îți dorești să devii politician”

 Oana Popoiag
.

Unul dintre cei mai populari junaliști din România, Moise Guran a generat rumoare în spațiul public după ce a anunțat că renunță la presă pentru a intra în politică. Controversata decizie l-a aruncat pe acesta într-un adevărat vârtej mediatic, mai ales că Moise Guran nu părea în trecut adeptul unei astfel de mișcări. Într-un interviu acordat VIVA! în urmă cu câțiva ani, jurnalistul făcea afirmații dure cu privire la alegerea unei cariere în politică.

Moise Guran a devenit una dintre cele mai controversate persoane publice zilele acestea, după ce a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Jurnalistul devenit extrem de popular prin emisiunile sale de analiză economică, făcute pe înțelesul tuturor, a anunțat că renunță la cariera în presă pentru a intra în politică, ocupându-se de coordonarea campaniilor electorale pentru Alianței USR-PLUS.

'Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară', a anunțat Moise Guran, la Europa FM.

Moise Guran, afirmație dură despre politică în 2013

Decizia sa a fost primită cu mult scepticism de opinia publică, jurnalistul a fost judecat pentru această hotărâre și s-au readus în atenție declarații mai vechi ale lui Moise Guran, din care reieșea că nu ar intra niciodată în politică.

Aceasta idee a fost susținută de Moise Guran și într-un interviu acordat VIVA!, în urmă cu circa șapte ani, din vremea în care prezenta la TVR emisiunea 'Biziday'. Intrebat ce părere ar avea dacă fiul său, la vremea aceea în clasele primare, ar decide să intre în politică la maturitate, acesta a dat un răspuns destul de dur la adresa politicienilor.

'I-aș face o listă cu ce are de făcut. E o prostie să îți dorești să devii politician. Așa că primul pe listă ar fi să își facă o carieră de profesionist în orice domeniu. Să învețe o meserie, să o practice măcar zece ani și dacă mai vrea după aceea să devină politician, eu aș fi gata să îl consiliez', a declara Moise Guran pentru VIVA! în 2013.

Foto: arhiva VIVA!, Libertatea, Facebook

Moise Guran politicăMoise Guran politică
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton