Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie, după 14 ani de relație: “De ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?” / EXCLUSIV

.

Romanița Iovan și Iulian Gogan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de 14 ani, nu și-au oficializat relația și nici nu tânjesc după semnarea actelor la Starea Civilă. Preferă ca fiecare să îi ofere celuilalt libertate și sprijin necondiționat. Căsătoria nu este o opțiune pentru ei, acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan este o apariție rară la evenimentele mondene. A făcut excepție la finalul săptămânii trecute, când a venit la petrecerea anuală a revistei VIVA! la brațul partenerului său de viață.

Romanița Iovan a realizat în 3 zile outfit-ul pentru petrecerea VIVA!

Creatoarea de modă și partenerul său de viață, Iulian Gogan, s-au numărat printre cele mai elegante și asortate cupluri prezente pe covorul roșu, la petrecerea anului. Cum era de așteptat, outfitul pe care l-a etalat la eveniment a fost creație personală, realizată în 3 zile. În momentul în care am primit invitația și am văzut acolo tema Colours în your eyes' , era evident că trebuia să mă îmbrac și eu măcar un pic colorat. De obicei sunt numai cu negru sau cu alb și negru. Am făcut special rochița pentru tema voastra. Cred că în trei zile am făcut-o , de fapt este o salopetă cu fustă, am vrut să nu ies din tiparul meu, pentru că eu port foarte mult pantalonul, să merg pe salopetă și cu accentul acesta de elegant, de glamour', ne-a mărturisit designerul.

romanita-vivaromanita-viva

Are în dressing ținute de acum 31 de ani

Pe 4 iunie, Romanița Iovan a celebrat 31 de ani de activitate în modă, ea fiind unul dintre numele de referință din domeniu. Dressingul ei este unul bogat și în continuă schimbare, însă la loc de cinste rămân piese vestimentare de la începuturile ei în modă. Am reușit să îmi păstrez câteva ținute din primele mele prezentări de modă. Am în dressing câteva produse de atunci , de acum 31 de ani, recunosc că de multe m-am plictisit și atunci le-am oferit prietenelor mele, dar am câteva pe care le țin indiferent că trec anii. Multe sunt valabile și acum, adică după 20 de ani te poți îmbrăca cu niște ținute readaptate la accesorii sau poți să combini de fapt fusta, pantalonul cu altceva', ne-a spus ea.

Romanița Iovan își alege cu multă atenție hainele pe care le poartă. Îi place să se joace cu materialele și să își creeze îmbrăcăminte personalizată. În momentul în care ai această posibilitate și oportunitate să-ți creezi și să porți ceea ce vrei tu, este într-adevăr un avantaj extraordinar. Am abandonat celelalte creații din Occident și merg pe ceea ce gândesc eu că mi se potrivește cel mai bine', a adăugat ea.

Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie

Partenerul de viață al creatoarei de modă a dat dovadă de bun gust vestimentar încă de la prima întâlnire. Cei doi se consultă inclusiv la acest aspect în momentul în care decid să onoreze împreună o invitație. El este un tip elegant de când l-am cunoscut, are și meseria asta de avocat și bineînțeles că are o sumedenie de costume, dar pentru această petrecere am vorbit, practic s-a consultat cu mine și mi-a spus: Baby, e ok dacă mă îmbrac așa?/ Da e ok, e perfect'. Da, suntem într-adevăr o pereche și ținem cont unul de altul și la vestimentație, nu numai la restul activităților', a concluzionat ea.

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani: „O să combat o prostie și o inepție”

Citește și: Romanița Iovan, despre traumele suferite de fiul său după pierderea tatălui, în tragedia din Apuseni: „S-a maturizat precoce'

Citește și: La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală: Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum s-a apucat de afaceri, în Dubai: „A pornit ca o curiozitate, nu a fost ceva planificat'/ EXCLUSIV

Cei doi sunt sunt împreună de 14 ani și formează o familie reușită, chiar dacă pentru ei actele nu au fost o prioritate. Cred că nu există un secret, poate pentru că nu suntem legați prin niciun act, dar poate dacă am fi fost legați ar fi fost la fel, deci nu pot să spun că dacă și cu parcă. Până la urmă sentimentul de a fi liber, neîncorsetat , de a face ceea ce vrei să faci și dorești să faci, fără să ai impuneri sau lucruri care nu te reprezintă, cred că asta e până la urmă tot ceea de înseamnă într-un cuplu, într-o relație dintre doi parteneri. De alttfel lui îi place să joace golf, eu am prezentări de modă și în străinătate și în țară, el vine cu mine de câte ori am eu nevoie de el, eu vin cu el de câte ori are el nevoie. Ne susținem, ceea ce eu zic că este foarte bine', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Romanița Iovan.

Creatoarea de modă recunoaște că pentru ea, căsătoria nu mai reprezintă un punct de interes, atât ea, cât și Iulian Gogan au trecut printr-un mariaj și au fiecare câte un copil. Nu, nu ne-am gândit să oficializăm relația și nu cred că o să ne gândim nici de acum înainte. Sunt 14 ani de când suntem împreună, de ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Romanița Iovan.

Foto: Dumitru Angelescu/ Facebook

Video: Ada Cheroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton