Ce se întâmplă în spatele camerelor la Asia Express. Lia Bugnar, dezvăluiri neașteptate: "A avut față de mine o răbufnire de antipatie. S-a purtat inexplicabil, m-a durut"

 Cica Cristina
.

Asia Express înseamnă mai mult decât ceea ce se vede pe micul ecran. În spatele camerelor, întreaga experiență este de-a dreptul șocantă. Lia Bugnar a făcut declarații total neașteptate, dezvăluind că ar fi avut probleme la un moment dat cu un concurent.

Asia-Express-1-1Asia-Express-1-1

Lia Bugnar a povestit la Xtra Night Show că a avut parte de un episod urât cu un concurent. Nu a dorit să îi dea numele, însă a susținut că a fost afectată de comportamentul afișat.

Citește și: Maria Buză și Lia Bugnar, primele declarații despre participarea la Asia Express:”La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul…”

Lia Bugnar, care face echipă cu Maria Buză la Asia Express, susține că anumiți participanți la emisiune văd ceea ce se întâmplă acolo ca pe o conspirație, iar unii nici măcar dupa emisiune nu și-au revenit.

Citește și: Trecutul neștiut al celei mai misterioase concurente de la Asia Express, Lia Bugnar.E superbă și la 50 de ani, dar în copilărie a avut un mare complex

„Oamenii care participă la emisiune sunt în puncte diferite ale înțelegerii vieții. Și sunt unii care pur și simplu se uitau la tot ce se întâmplă acolo ca la o conspirație. Unii dintre ei nici măcar acum nu și-au revenit din aceste conspirații. Un lucru urât pe care l-am trăit acolo a fost cu un concurent. Te duceai seara la culcare în relații ok cu cineva, erau testimonialele, apoi dimineața vedeai că omul acela nu mai era cu tine în aceași relație bună. Eu am pățit asta și am rămas foarte surprinsă. Și i-am zis Mariei: ‘Mă, pe mine omul acesta mă plăcea și îmi făcea bine când îmi întâlneam privirea cu el, ce a pățit?’ Și dovadă că așa e„, a spus Lia Bugnar la Antena 1.

Citește și: Cine e iubitul Liei Bugnar, concurentă la Asia Express sezonul 3.Bărbatul e mai tânăr cu 22 de ani decât ea

Lia Bugnar: „Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor

Lia Bugnar mai spune că au existat momente în care erai în relații bune cu cineva seara, pentru ca fix a doua zi de dimineața lucrurile să ia o întorsătură neașteptată. Concurenta de la Asia Express s-a arătat extrem de surprinsă de schimbările bruște de atitudine și nu înțelege cum e posibil ca din prieteni, oamenii să devină dușmani peste noapte.

Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor. Și dacă am fi oameni deștepti, reali, ne-am întreba ce am avut atunci. Un concurent a avut față de mine o răbufnire de antipatie, mai mult decât antipatie, nu aș vrea să zic chiar ură. S-a purtat cu mine inexplicabil, m-a durut. Eu l-am întrebat când am văzut prima emisiune de ce a făcut lucrul ăla și a zis de ce am luat-o personal. Eu am luat-o personal și m-am frământat, nu aveam amintiri cu el în această emisiune, nu îmi dau seama cu ce i-am greșit. Am avut maxim cinci propoziții amabile cu el toată emisiunea”, a spus Lia Bugnar de la Asia Express la emisiunea lui Dan Capatos, potrivit dcnews.ro.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

Citește și: Lia Bugnar a clacat la Asia Express:„Nu mai pot!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton