Ce relație este acum între Zanni și Ana Porgras: "Nu mai e povestea aia care a fost înainte, între noi doi"

 Cica Cristina
.

Ana Porgras și Zanni au avut o relație excelentă la Survivor, mulți chiar au crezut că cei doi ar putea deveni iubiți. Spre dezamăgirea multora, cei doi s-au certat, iar fanii se întreabă dacă mai este loc de împăcare. Câștigătorul Survivor vine cu noi detalii și declarații surprinzătoare despre relația cu Ana Porgras și vorbește despre neînțelegerile care îi vizează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se mai împacă Ana Porgras și Zanni? Aceasta este una dintre întrebările care stau pe buzele tuturor, încă de când s-a aflat despre ruptura dintre cei doi. Toată lumea a sesizat chimia dintre ei și sprijinul pe care și l-au acordat la Survivor! Afară, însă, lucrurile au stat altfel, iar relația celor doi foști concurenți s-a detriorat.

Zanni-impacare-Ana-Porgras-1Zanni-impacare-Ana-Porgras-1

Ce relație este acum între Zanni și Ana Porgras

După mesajul pe care l-a văzut și l-a deranjat enorm pe Zannidache, lucrurile s-au schimbat între Ana și artist.

'Scria..hai, mai, iubi, lucrurile se fac de show, nu stii? Sa mai aparem si noi la TV', a povestit Zanni într-un vlog. De atunci, s-a rupt legătura între cei doi, iar câștigătorul Survivor vine cu noi lămuriri privind relația cu gimnasta.

Zanni susține că nu poartă pică niciunei persoane pe care o cunoaște, deci nici Anei. Artistul susține că nu are decât să accepte destinul și, în cazul în care viața îl va aduce din nou aproape de Ana nu are de gând să se opună.

Zanni: „Nu sunt certat cu nimeni și nu mă împac cu nimeni'

'Eu nu sunt certat cu nimeni și nu mă împac cu nimeni. Dacă se întâmplă că viața să mă aducă undeva cu cineva, se întâmplă. Nu mă împac, nu mă cert. Nu mai vorbesc cu Ana că se pare că în competiție ne rezumăm la ceva frumos, și chiar cred că și ea a trăit povestea aia cu mine, dar acum că am ajuns la oraș, urmăritori, figuri, bani, mășini, șmecherii… nu mai este povestea aia care a fost înainte între noi doi și acum fiecare se rezumă la ce contează pentru el. Nu mi-a mai convenit mie.

Dar ea e fată bună, eu sunt băiat bun…fiecare cu viața lui. Dacă viața mă mai aduce lângă Ana sau lângă Jador, asta-i viața. Nu ma opun', a spus Zanni referitor la împăcarea cu Ana Porgras.

Citește și: Ana Porgras îl face praf pe Zanni:„Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat'

Citește și: Cosmin Stanciu, adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, de la Survivor:”A avut probleme cu…”

Citește și: Cum se comportă Cătălin Moroșanu în rol de tată și cum se înțelege cu Natalis:„Sunt mai autoritar'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan și-a reamenajat apartamentul din Dubai.Ce s-a întâmplat cu pozele cu Reghe

Zanni: „Da, Ana mă atrăgea'

Întrebat de către un fan dacă a văzut-o pe Ana Porgras mai mult decât ca pe o prietenă, sincer din fire, Zanni a recunoscut că îl și atrăgea.

„Da, uneori. Dar foarte puțin, nu reușeam s-o văd că pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o față frumoasă', a mai spus câștigătorul Survivor.

Ana Porgras, despre cearta cu Zanni

Ana Porgras a vorbit deschis despre mesajul pe care Zanni a spus că l-a văzut în telefonul ei și care l-a dezamăgit. Ana a spus că a fost dezamăgită de faptul că Zanni a intrat în mesajele ei private.

„Va zic eu ce mesaj a vazut, un mesaj de la o anumita persoane care nah… Eu nu trebuie sa dau explicatii despre viata mea, pur si simplu nu am mai vorbit, dar noi nu ne-am certat. El a fost dezamagit, eu am fost dezamagita ca a intrat in intimitatea mea. El a spus ca eu am ezitat sa ii dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secunda, pur si simplu i-am dat telefonul. Sunt sincera si asa am fost intotdeauna, cu toate ca nici nu avea sens sa dau explicatii.

Nu ne-am certat. Cand eu i-am dat lui telefonul l-am deblocat, iar el m-a intrebat care este parola si nu am crezut de cuviinta sa i-o dau pentru ca eu nu as fi cerut niciodata parola de la telefonul lui. Chiar daca nu mai vorbim, eu o sa il sustin in continuare. In momentul in care am iesit am fost foarte bulversata si nu puteam sa revin la viata mea normala si cred ca si cu Zanni se intampla acelasi lucru, pentru ca el abia a iesit din competitie. Si noi stim cu e, cand am iesit din competitie eu eram super bulversata‘,  a mărturisit Ana Porgras.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton