Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru: „De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andreea Berecleanu este o mamă împlinită, pe alocuri strictă atunci când este cazul. Prezentatoarea de știri ne-a spus că, de-a lungul timpului, nu a ezitat să le spună copiilor ei că nu este de acord cu o anumită acțiune, oferind și explicații în acest sens. Acum, vedeta susține că Eva și Petru nu „îi mai oferă ocazia de a nu fi de acord cu acțiunile și opțiunile lor', pentru că deja știu ceea ce nu este pe placul părinților, iar ei nu insistă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea, acum, în aprilie, sunt doi ani de când ne-ai acordat un interviu amplu. Cum ești acum, în vremurile astea atât de complicate pentru noi toți?

Așa cum spuneai, cred că și eu sunt exact așa cum ne simțim majoritatea. După perioada pandemiei, pe care am traversat-o cu atenție și grijă față de noi înșine și de cei din jur, acum ne gândim la vecinii noștri și drama prin care trec. Nu poți să nu empatizezi, să nu fii solidar, să nu ajuți! A dărui este rostul nostru în această lume!

Andreea-Berecleanu-1Andreea-Berecleanu-1

Andreea Berecleanu: „Dragostea este liantul cel mai important al familiei noastre'

Am văzut, recent, câteva fotografii foarte emoționante cu tine, Eva, mama și bunica ta pe contul tău de socializare. Povestește-ne despre relația specială dintre voi!

O uniune! Fiecare în parte e prelungirea celeilalte. Asta și pentru că am o bunică și o mamă cu vederi moderne, înfipte foarte bine în realitatea generațiilor mai tinere. Și comunicăm permanent, pe orice temă. Ieșim, avem timpul nostru împreună, ne sprijinim, ne sfătuim, ne facem mereu surprize. Dragostea este liantul cel mai important al familiei noastre.

Andreea Berecleanu: „Nu mai sunt atât de sigură că Petru va vrea să studieze în țară'

Știu că Eva a ales să studieze în străinătate, în schimb Petru își dorește să meargă la facultate în România. Este el așa mai mămos și îi e greu să se desprindă de tine?

Acum nu mai sunt atât de sigură că Petru va vrea să studieze în țară. Dar nu pentru că nu ar avea încredere în facultățile de aici, ci pentru că vrea să cunoască și alt mediu, să aibă ocazia unei alte experiențe. Însă mai sunt doi ani până vom lua această decizie. 

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu soțul ei, după 10 ani de relație:„Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu mama ei.A traversat o perioadă delicată când și-a pierdut tatăl – EXCLUSIV

Citește și: Adda a fost la un pas de moarte, din cauza diagnosticului greșit:„Nu mai eram acum aici'

Andreea Berecleanu: „Eva a fost curtată de agenții internaționale importante'

Spune-ne ceva mai multe despre Eva și Petru… în afară faptului că ți-au moștenit frumusețea. Știu, de exemplu, că fiica ta a cochetat cu modellingul, iar Petru e pasionat de sport și automobilism.

E bine spus „cochetat, deși a fost curtată de agenții internaționale importante. Nu a vrut încă să meargă pe această direcție decât ocazional. Ce știu însă este că ar avea șanse inclusiv într-o zonă de advertising. În acest moment, focusul ei este pe studiu și facultate. Evident, cu tot ce înseamnă și partea de relaxare specifică vârstei, care aduce un echilibru. 

Andreea Berecleanu: „Ei știu deja ce nu ne place și nu insistă'

Că ești prietena copiilor tăi se vede, dar sunt și momente când ești o mamă strictă? S-a întâmplat recent să le spui NU, au apărut așa-zisele conflicte dintre generații?

Da, de multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce! Recent le-am spus mai puțin, poate acum câțiva ani. În prezent, nu prea îmi mai oferă ocazia de a nu fi de acord cu acțiunile și opțiunile lor. Iar ei știu deja ce nu ne place sau ce nu ne dorim și nu insistă. 

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton