Ce mari și frumoși s-au făcut copiii lui Beyonce și ai lui Jay-Z! Blue Ivy este copia fidelă a mamei sale. Cu cine seamănă gemenii

 Cica Cristina
.

Beyonce și Jay-Z au împreună trei copii absolut adorabili! Micuții au crescut și le seamănă tot mai mult părinților!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Beyonce și Jay-Z sunt fericiții părinți a trei copii: Blue Ivy, în vârstă de 8 ani și gemenii Rumi și Sir, în vârstă de 3 ani.

Blue Ivy este copia fidelă a mamei sale și pare să le calce pe urme părinților în lumea muzicală, dat fiind că deja a dezvăluit o parte din calitățile sale vocale, fiind recompensată pe măsură.

„Blue Ivy este o fetiță incredibilă. Îmi amintește atât de mult de Beyonce', a susținut bunicul micuței pe linie maternă, Mathew Knowles.

Citește și: Tensiuni între Angelina Jolie și Brad Pitt, la 4 ani de la divorț.Actorul refuză să își vadă copiii, iar cu unul dintre ei a avut și o altercație

În egală măsură, tatăl lui Beyonce este de părere că dintre cei trei copii, numai micuța Blue Ivy va păși pe același drum cu părinții săi și va face carieră în domeniul muzical.

Micuța a apărut pentru prima dată în videoclipurile mamei sale: de la Blue până la Spirit, de pe coloana sonoră a filmului The Lion King, unde a reușit să facă senzație cu ținuta purtată. Talentul micuței a fost recunoscut prin intermediul primului său premiu BET pentru piesa Brown Skin Girl, care apare și pe albumul lui Beyoncé, The Lion King: The Gift, potrivit elle.ro.

Citește și: Ce mari și frumoși au crescut copiii Ozanei Barabancea!Mama și fiica par a fi mai degrabă surori

„Cred că toți vedem acest lucru la ea. Așa cum am observat și eu la Beyonce și la Solange atunci când creșteau. Trebuie să facă ceea ce îi pasionează, pentru că atunci când fac ceea ce îi pasionează, nu vor fi nevoiți să simtă că lucrează o zi în viața lor. Eu nu îmi doresc decât să își descopere pasiunile și să fie etici, iar astfel vor avea cu siguranță succes' , a subliniat tatăl lui Beyonce.

Gemenii au personalități diferite

Gemenii Rumi și Sir seamănă mult fizic, însă, potrivit spuselor bunicului lor cei doi au firi diferite, lucru care s-a observat de la o vârstă fragedă. Posibil ca, în timp, diferențele să se adâncească sau dimpotrivă!

Citește și: Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii Christinei Aguilera! Imaginile cu ei au cucerit internetul:”Îmi place la nebunie să fiu mamă”

Sir și Rumi au împlinit de curând trei ani, membrii familiei fiind extrem de mândri de micuții absolut încântători: „Sir este un copilaș care își dorește ca toată lumea să fie a lui, în timp de Rumi îmi amintește foarte mult de fiica mea, Solange', a relatat el, într-un interviu pentru US Weekly.

Celebrity Social Media Photos!Celebrity Social Media Photos!

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton