Drama Ancăi Țurcașiu. A fost declarată moartă, la naștere: "Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!"

 Cica Cristina
.

Anca Țurcașiu trece prin momente grele din cauza divorțului de Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Însă, momentul separării nu este cea mai mare cumpără a vieții sale, ci aceasta pare să fi avut loc cu mulți ani în urmă, chiar la momentul nașterii sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Momentul în care Anca Țurcașiu a fost adusă pe lume ar putea fi considerat un adevărat miracol, după cum spune chiar artista. Mama sa a trecut prin clipe cumplite la naștere. Anca Țurcașiu a povestit la un moment dat cum a decurs totul, ba chiar că medicii o declaraseră moartă la naștere: Moare și mama, și copilul daca nu se acționează urgent. Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!', a spus ea.

S-a născut prematur, la 7 luni, iar strigătul ei a uimit și bucurat inimile nu doar a mamei, ci și ale cadrelor medicale, dar fiind că nu se așteptau să supraviețuiască. Vedeta a povestit într-un interviu acordat revistei Taifasuri' despre primele momente din viața sa.

Citește și: Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere:aproape 1 milion de euro

Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi. Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat.

Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc. La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus. De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii. Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte', a declarat artista pentru sursa citată.

Citește și: Monica Davidescu vorbește despre cum se desfășoară repetițiile și piesele la teatru pe timp de pandemie:„Nu e ușor, ne adaptăm. Avem grijă să nu ne vorbim în faţă'

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat

Anca Țurcașiu a anunțat luni seară pe rețelele de socializare că a divorțat de Cristian Georgescu.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!

Citește și: Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani. Fotbalistul Cristi Manea va fi tătic:'Mi-am dorit să fiu o mamă tânără'

Anca-Turcasiu-1-4Anca-Turcasiu-1-4

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton