Ce gest neașteptat au făcut Elena Marin și Alin Sălăjean la Survivor: „Au fost singurii care...”

 Mirea Roxana
.

Elena Marin este singura fată de la Survivor care se află în competiție încă de la început. Logodnicul acesteia, Andrei, a sprijinit-o necondiționat. În plus, acesta a scos în evidență un gest pe care doar Elena Marin și Alin Sălăjean l-au făcut la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin este susținută necondiționat de logodnicul ei, care așteaptă ca aceasta să se întoarcă de la Survivor. Andrei este de părere că aleasa inimii sale va ajunge chiar în finala din cadrul competiției difuzate la Kanal D. Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, Andrei a dezvăluit că gesturile de iubire pe care Elena Marin i le arată din Republica Dominicană îl emoționează.

ipiccy_image-1-1ipiccy_image-1-1

De asemenea, acesta a observat o asemănare între Elena și Alin Sălăjean. Mai exact, Andrei spune că cei doi au fost singurii care nu au renunțat la verighetă la Survivor. „Cel mai frumos semn este ca Elena si Alin Sălăjean au fost singurii care nu au renunțat la verighetă', a spus Andrei la Teo Show.

Citește și: Elena, prima nominalizată la individuale, la Survivor:„Pot pleca acasă, Maria știe prin ce trec'

Citește și: Ce mesaj neașteptat i-a trimis Sebastian lui Zanni, la Survivor:„Chiar dacă eu am plecat…'

Citește și: Monica Davidescu, despre Andreea Bălan și divorțul de George Burcea:„Nu poți decât să te întrebi dacă…'

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele'

Elena de la Survivor, susțină necondiționat de logodnic

Andrei îi simte foarte mult lipsa logodnicei sale, Elena Marin și așteaptă cu nerăbdare ca aceasta să se întoarcă de la Survivor. În plus, acesta a mai dezvăluit că el i-a spus iubitei sale încă de când a plecat în Republica Dominicană că ea va ajunge în finală.

Faptul că mai face uneori o inimioară este cele mai important pentru mine. Număr secundele, nu mai am răbdare, abia aștept să se termine. Deznodământul nu este cel mai important, ci experiența prin care au trecut toți și nu are pereche. Doar cei ce au fost acolo pot întelege ce înseamna cu adevărat Survivor.

Eu i-am spus Elenei, și asta va confirma și ea, din prima discuție că ea va ajunge în finală deoarce știam cum se antrenează, care e condiția ei fizica si faptul că rezistă foarte bine la foame', a mai spus logodnicul Elenei Marin.

„Oamenii înjură, jignesc, fără să răspundă'

Andrei și familia Elenei au decis ca doar acesta să o reprezinte pe Faimoasă în mediul online. Însă, după ultimele sale apariții, spune logodnicul Elenei Marin, a început să aibă „dușmani', care l-au amenințat că îl vor aștepta la aeroport. Andrei este dezamăgit de modul în care oamenii se manifestă pe rețelele sociale.

Eu si familia Elenei am decis sa o reprezint doar eu in ultimul timp. Ultimele apariții mi-au adus și câteva zeci de luptători care mă vor aștepta la aeroport. Ce se întâmplă pe internet ar trebui sa fie ilegal. Oamenii înjură, jignesc, fără să răspundă, fără să plătească, e inuman', a mai declarat Andrei.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton