Ce făcea Raluka înainte să fie celebră. A început să câștige singură bani de la 13 ani

 Stamen Diana
.

Raluka este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și a început încă din adolescență să cânte. Cântăreața a dezvăluit cum a câștigat singură primii bani încă de la o vârstă fragedă.

Raluka a început să cânte încă de când era mică și tot din muzică a făcut primii bani. Înainte să fie celebră, artista a făcut parte din două trupe, însă când avea doar 13 ani cânta la nunți.

Cântăreața s-a zbătut întotdeauna pentru cariera ei și s-a ridicat cu multă muncă. Raluka nu are nicio reține să povestească cu ce s-a ocupat înainte să fie cunoscută publicului.

'În afară de faptul că eram cea mai mare cântăreață din sufragerie, am avut vreo două trupe. Pe la 13 ani cântam la nunți. Am cântat muzică ușoară cu o trupă. Era drăguț. Practic, am făcut bani de mică', a mărturisit Raluka.

Vedeta a mărturisit care a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut pentru cariera ei. Ralukăi îi este foarte greu să spună nu, iar uneori acceptă proiecte pentru că nu le poate refuza așa cum vrea.

'Mi-a fost greu să spun nu. Întotdeauna mi-a fost greu să spun nu. Câteodată spun da și unor proiecte pe nu care vreau neapărat să le fac, dar le fac pentru că nu pot să spun nu', a mai declarat Raluka.

Citește și: Raluka a vorbit deschis despre operațiile estetice și cel mai mare complex fizic al ei: 'E un lucru pe care l-am simțit în adolescență'

FOTO: Facebook

Raluka-1Raluka-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton