Andreea Bălan și George Burcea, prima întâlnire după ce au anunțat că divorțează. I-au rupt turta fetiței lor, Clara, în casa nașilor. Primele imagini de la eveniment

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan și George Burcea i-au rupt turta fetiței lor în vârstă de un an, în casa nașilor, în cadrul unui eveniment restrâns.

turta-fiica-Andreea-Balan-1turta-fiica-Andreea-Balan-1

Andreea Bălan a postat pe Instagram primele imagini de la evenimentul restrâns, care a avut loc în casa nașilor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Petrecerea a fost amânată cinci zile pentru că la această dată și-au putut sincroniza agendele toți cei prezenți.

Citește și: E oficial! Andreea Bălan divorțează de George Burcea, la 5 luni de la nuntă:„Ella și Clara trebuie protejate!'

„Azi o sarbatorim pe Clara și nașii i-au taiat moțul. Ella si Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Fiica lor cea mică, Clara, a împlinit un an pe data de 4 martie. În 2019, Andreea Bălan a trecut prin momente extrem de grele la naștere. A suferit un stop cardio-respirator când a devenit mamă pentru a doua oară și complicațiile nu s-au oprit după prima intervenție.

Citește și: Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!

„Lăpticul meu nr II are 1 an de șunculiță, lăptic și zâmbete.
Clãrita scărita”,
a scris și George Burcea în ziua în care fiica lui a împlinit un an.

Atât Andreea Bălan, cât și George Burcea au postat story-uri de la evenimentul restrâns, semn că cei doi au îngropat securea războiului de dragul fetiței lor. Deși s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, cei doi au păstrat aparențele doar de dragul fetițelor. Mai exact, George nu apare în fotografiile postate de Andreea, dintr-un motiv de la sine înțeles. Drumurile lor sunt, acum, separate, și nu mai are rost să pară o familie fericită în ochii publicului, ci doar în ochii fetițelor.

Andreea Bălan a confirmat săptămâna trecută divorțul de George Burcea, la doar cinci luni de la nuntă.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost prezis de Carmen Harra în urmă cu 4 ani:”Nu cred că se poate face nimic la ora actuală”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton