Trecutul neștiut al magicianului Marian Râlea. Ce făcea pentru a se întreține în studenție: „Zugrăveam...”

 Mirea Roxana
.

Marian Râlea a oferit bucurie atâtor generații prin profesia de actor și rolul de ‘Magician’, dar în spatele cortinei, viața lui a cunoscut multe dureri. Actorul a afirmat că, în perioada studenției, mai zugrăvea care pentru a face un ban în plus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marian Râlea are în spate o carieră extrem de frumoasă, aducând bucurie atâtor generații prin rolurile sale. A rămas în istoria televiziunii prin personajul său de la Abracadabra, celebrul Magician. Actorul a făcut un liceu de Construcții la cererea mamei sale, însă nu regretă acea parte din viața lui pentru că, spune el, asta l-a ajutat să mai facă un ban în plus în perioada studenției, zugrăvind case.

m1-11m1-11

Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie. Mi-a prins bine liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case', a povestit Marian Râlea pentru okmagazine.ro.

Marian Râlea: „Vindeam şi felicitări'

De asemenea, Marian Râlea a povestit că a învățat să facă mărțișoare și felicitări pe care le vindea. Ba chiar și-a promovat acest talent și ce scenă.  

Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine! (râde) Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare. După spectacol, rămăsese lumea în foaier ca să cumpere toate mărţişoarele', a povestit actorul.

Citește și: Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în serialul Adela. Primele declarații ale actorilor:”Mă simt ca la o reuniune de familie”

Citește și: Drama neștiută a lui Marian Râlea.'Magicianul' și-a pierdut în doar câteva luni și mama și fratele

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale:„Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!'

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:„Ne-au nenorocit!'

Marian Râlea joacă în serialul Adela

În prezent, Marian Râlea face parte din distribuția serialului Adela, difuzat pe Antena 1. Actorul joacă un personaj care este ardelean, ceea ce este o premieră pentru el.

Suntem bucuroşi să mai putem filma în pandemie şi că am reuşit să facem un prim sezon al serialului Adela, iar, pentru mine, faptul că joc cu actori tineri şi că am fost distribuit în acest proiect a fost cel mai mare cadou pe care l-am primit anul trecut şi care se continuă şi anul acesta. Eu joc un personaj foarte interesant, un ardelean, ceea ce n-am jucat până acum, e o premieră pentru mine', a mărturisit Marian Râlea.

„A venit la spectacol un singur copil'

Închiderea teatrelor în contextul pandemiei de coronavirus a reprezentat o lovitură pentru foarte mulți actori. Marian Râlea spune că, atunci când s-au închis teatrele, au fost realizate 70 de povești online pentru copii.

Când s-au închis teatrele, am stat acasă şi am făcut online peste 70 de poveşti pentru cei mici. Când am putut juca în exterior, a fost o mare bucurie întâlnirea cu publicul', a spus actorul.

La ultimul spectacol de teatru în care a jucat si Marian Râlea a venit un singur spectator. Chiar și așa, spectacolul a mers mai departe.

L-am jucat la Sala Amfiteatru, în aer liber, şi a venit la spectacol un singur copil. Nu puteam pleca acasă şi atunci toată echipa tehnică şi artistică şi-a făcut treaba, el devenind personajul principal din poveste. Şi copilul a fost foarte fericit!', a mai povestit Marian Râlea.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton