Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor: „Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor! Fosta concurentă ne-a vorbit deschis despre experiența pe care a trăit-o în cadrul competiției sportive, ne-a povestit ce nu s-a văzut la TV, despre colegi și nu în ultimul rând ne-a dezvăluit că își va îndeplini un vis cu ajutorul banilor câștigați după ce a participat la show-ul de pe PRO TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bună, Laura! Ai apucat să te uiți la înregistrările emisiunii „Survivor? Care e prima impresie, văzând emisiunea ca spectator? Impresia despre prestația ta, despre colegi…

M-am uitat la câteva momente din emisiune, nu am apucat să văd tot, însă pot spune clar că e un super show, este intens și interesant. E un sentiment straniu să fi trăit acele experiențe într-un fel, iar apoi să le văd relatate prin ochii oamenilor alături de care eram.

Laura-Giurcanu-1-1Laura-Giurcanu-1-1

Laura Giurcanu, după Survivor: „Nu am niciun regret'

Care este starea ta acum, privind în urmă? Te încearcă ceva regrete, poate ai fi făcut lucrurile cumva altfel?

Starea mea este foarte bună, sunt recunoscătoare pentru experiență și pentru trăiri. Nu am niciun regret vizavi de timpul meu acolo, iar toate lucrurile s-au întâmplat exact așa cum erau menite, natural.

Citește și: Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor:”Eu sunt om de televiziune, ea nu e”

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva':„Efectiv, parcă e sora voastră!' 

Citește și: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, detalii de culise din noul sezon Te cunosc de undeva:„O să vă rămână întipărit în creieraș'

Ce spune Laura Giurcanu despre eliminarea de la Survivor

Ne poți sintetiza, în câteva fraze, ce s-a întâmplat la „Survivor și nu s-a văzut la TV? Despre condițiile de acolo, relațiile dintre voi, despre cât de grele erau probele, ce făceați în timpul în care nu aveați probe, în concurs…

La „Survivor au fost și multe momente frumoase, haioase și relaxante. În timpul liber pe insulă, ne odihneam în hamac, priveam des marea și povesteam cu colegii, în unele seri ne jucam tot felul de jocuri pe care le știa CRBL și făceam plimbări în junglă după cocos. Relațiile dintre noi, în mare parte din timp, erau OK, însă la jocuri, uneori, deveneau mai tensionate, toți dorindu-ne victoria. Zilele de joc erau grele, pentru că se întâmplau într-o căldură arzătoare și devenea cu atât mai greu să lupți și să alergi, iar apoi să îți și încurajezi colegii, când nu prea mai aveai oricum resurse de energie.

Te-ai așteptat să fii eliminată? Tu ai o comunitate mare în online, te-au susținut și ați influenceri care au, de asemenea, foarte mulți urmăritori… Totuși, de ce crezi că oamenii nu s-au mobilizat să te voteze încât să mai rămâi în concurs?

În momentul discursului meu, din urma nominalizării, am avut o atitudine relaxată, aș spune. Consideram că am înmagazinat lecția de supraviețuire și nu pot spune că mă apăsa gândul de a merge acasă. Probabil oamenii au văzut asta.

Ce a învățat Laura Giurcanu la Survivor

Dacă ar fi să faci un top trei lecții învățate la „Survivor, care te-au întărit, ca om, sau care ți-au schimbat percepția, care ar fi acelea?

În primul rând, sunt foarte recunoscătoare pentru viața mea, fix așa cum este, chiar și pentru momentele care vin cu provocări. Am înțeles că sunt adaptabilă și curioasă, iar noua perspectivă cu totul asupra vieții este plină de bucurie și energie bună.

Inevitabil, trebuie să te întreb dacă ai avut probleme de sănătate acolo sau dacă te resimți, din punct de vedere fizic, acum, că ai ajuns acasă. Ai pe listă ceva investigații medicale?

Toți am avut probleme cu stomacul de la cocos, mai mult sau mai puțin. Eu am fost un caz fericit și nu am avut nimic ce nu se putea rezolva cu un detox de cocos de 2-3 zile. Momentan mă simt bine, îmi ascult corpul și încă aștept să văd cum se va readapta la viața firească.

Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor

A doua întrebare inevitabilă… Nu mai e un secret pentru nimeni că „Survivor a însemnat și remunerație… Ai un plan privind banii câștigați?

Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel „acasă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton