Ce cadou i-a lăsat Raluca lui Zanni, înainte de a pleca de la Survivor: "Sunt tot acolo cu tine"

 Cica Cristina
.

Raluca Dumitru și Zanni s-au apropiat mult la Survivor și au avut o relație foarte bună. Înainte de a pleca din Republica Dominicană, Faimoasa i-a lăsat un cadou artistului, cu gândul că îi va purta noroc. Se pare că Zanni a prețuit amintirea lăsată de fosta lui colegă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Apropierea dintre Raluca Dumitru și Zanni a fost vizibilă nu doar pentru concurenți, ci și pentru telespectatori. Cei doi au avut o relație extrem de bună, iar înainte de a ieși din competiție Faimoasa a decis să-i lase o amintire lui Zanni.

Raluca-Dumitru-Survivor-1-3Raluca-Dumitru-Survivor-1-3

Raluca Dumitru i-a lăsat un cadou lui Zanni: „Să-ți poarte noroc'

Abia acum s-a aflat ce cadou i-a lăsat Raluca lui Zanni la Survivor! Faimoasa a spus totul pe rețelele de socializare. Înainte de a părăsi Republica Dominicană, Raluca Dumitru i-a lăsat lui Zanni hanoracul ei. Mai mult, ea a observat că Faimosul îl poartă și speră să îi poarte noroc.

„Zanni poartă hanoracul de la mine, sunt tot acolo cu tine. Să-ți poarte noroc', a transmis Raluca Dumitru, într-un story pe Instagram.

Raluca a mai ținut să-i mulțumească colegului ei pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat pe parcursul show-ului. „Mulțumesc că ai fost acolo în cele mai grele momente!!', a scris Raluca Dumitru.

Citește și: Zanni a plâns în hohote după ce Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor:„Îl iubesc'

Citește și: Ce strategie avea Zanni la Survivor ca să-l elimine pe Jador.„Voia să-mi dai un pumn și să…'

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:„Mi-am promis că niciodată…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Velea, replică dură pentru Măruță, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze:„Totul e un rol pe care îl joci pentru bani!'

Ce i-a lăsat Ana Porgras lui Zanni înainte de a pleca de la Survivor

De asemenea, și Ana Porgras a ținut să-i lase ceva lui Zanni înainte de a plcea din Republica Dominicană, și anume porția ei de orez.

„Când am plecat, i-am lăsat porția mea de orez, pentru că nu apucasem să mănânc înainte de consiliul de eliminare și, când am fost să îmi iau ghiozdanul, i-am dat-o. Am luat toate experiențele și momentele plăcute trăite împreună, alături de el și de ceilalți colegi, cu care eu m-am înțeles foarte bine. Zanni este pentru mine mai mult decât un prieten, este ca un frate, și sunt convinsă că vom ține legătura când va ieși din competiție, sper eu la final', ne-a spus Ana Porgras cu luni în urmă.

Raluca Dumitru s-a întors în România

Raluca Dumitru a fost întâmpinată de cei dragi cu dulciuri, flori, emoție și lacrimi. Cea mai emoționată a fost mama Faimoasei, care de-abia aștepta s-o strângă în brațe. Raluca Dumitru a vorbit despre experiența ei de la Survivor, dar și despre scandalul cu Elena Marin.

Am invatat foarte multe si ma bucur ca am fost in aceasta competitie. A fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata. Ma gandeam ca o sa fie greu, dar cand am ajuns acolo a fost foarte greu. Mi-a fost foarte foame. Ma culcam prima pentru ca stiam ca daca o sa dorm prima o sa uit de foame si o trec mai repede peste asta. Imi era frica la inceput sa dorm afara si dupa o saptamana am ajuns sa dorm foarte bine.

Cand am iesit din competitie nu am putut sa dorm, cred ca imi lipsea aerul si natura de afara si focul pe care il faceam inainte sa dormim. A fost totul foarte ok. Ma bucur ca i-am cunoscut pe toti din competitie’, a declarat Raluca Dumitru, după ce s-a întors de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton