Bărbatul Berbec - trăsături ale zodiei și temperament. Perioada și cu cine e compatibil

 Lupescu Anca
.

Berbecul este primul semn al zodiacului și al sezonului de primăvară, lucruri care se reflectă în personalitatea sa. Este un lider natural și e interesat de toate lucrurile noi, ceea ce îi conferă curiozitatea și creativitatea sa intrinsecă de copil. 

  • Perioada: 20 Martie – 19 Aprilie. 
  • Numere norocoase: 9, 8 și 6
  • Culori norocoase: albastru, verde, turcoaz
  • Ziua norocoasă: vineri, marți și sâmbătă
  • Pietre prețioase norocoase: Coral
  • Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător
  • Semne zodiacale incompatibile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Pești

Despre bărbatul Berbec

Berbecul este gata de aventură în orice moment dat. El este în permanență în mișcare, iar optimismul său natural este universal atractiv, indiferent de semnul tău.

Semnul său este condus de Marte, planeta afirmației și a ego-ului, făcându-l foarte competitiv și vede cu ușurință totul ca pe un joc de câștigat.

Bărbatul Berbec este o persoană cu adevărat bună, cu cele mai bune intenții, iar atunci când ești cu un Berbec, este ca și cum ai fi tot timpul cu un adevărat prieten. 

Relația voastră are un anumit element platonic care compensează lipsa tipică a romantismului și vei învăța să te bucuri de spontaneitatea pe care o aduce la masă. 

Știe cum să-și folosească farmecul pentru a îți cuceri inima. Desigur, poate fi unul dintre cei care îți frâng inima, dar nu o face niciodată intenționat – îi place doar să se distreze, uneori trecând cu vederea imaginea de ansamblu și, prin urmare, este puțin naiv.

Cum este bărbatul Berbec în pat 

Când vine vorba de sex, el este întotdeauna pregătit pentru acțiune, iar libidoul său vibrant îi oferă un sentiment etern de dorință, care este aproape imposibil de stins.

Asta, combinat cu nivelul său ridicat de energie și dorința de a face pe plac, îl face să fie dinamic în pat. El va dori totuși un anumit grad de control și participare. Intensitatea pe care o experimentați cu el merită cu adevărat.

Pe cât de grozave sunt toate aceste vibrații de foc, există unele dezavantaje. Din nou, pentru că este bebelușul tehnic al zodiacului, Berbecul este în mod notoriu nevoiaș. 

El nu este egoist, în sine, dar are nevoie de o anumită cantitate de ciudățenie și are nevoie de un partener care să facă față provocării. 

Citește și: Horoscop amoros. Care sunt cele mai fidele zodii

Emoțiile Berbecului pot fi multe, ceea ce duce la declarații de dragoste pasionale, dar și la o anumită revoltă atunci când lucrurile nu merg cum vrea el.

Dacă îți place răsfățul în pat toată dimineața, o duminică leneșă pe canapea sau să îți place să fii vulnerabilă și să fii îngrijită, ai greșit semnul zodiacal. 

O relație cu un Berbec este ca și cum ai îngriji un copil mic în cele mai dificile momente ale sale. Dar dacă reușești să faci față punctelor culminante ale relației, vor veni și recompensele.

A fi alături de un Berbec este ca și cum ai avea propria fântână de tinerețe – curiozitatea lui copilărească promite să te ducă într-o aventură și este cu siguranță un nativ cu care nu te plictisești. 

Cu cine se potrivește bărbatul Berbec

Săgetător și bărbatul Berbec

Chimia dintre ei este minunată și timpul petrecut împreună nu va fi niciodată plictisitor.

Aceștia doi pot fi un cuplu distractiv. Atât Săgetătorul, cât și Berbecul sunt energici, poftesc la aventură, mereu pregătiți pentru distracție. 

Sunt interesați de aceleași lucruri, plictisiți de aceleași lucruri și fascinați unul de celălalt. Chiar și ca îndrăgostiți, vor fi cei mai buni prieteni care se vor bucura să își planifice următoarea aventură sau să meargă împreună la sală.

Atât Berbecul, cât și Săgetătorul sunt dezinhibați, astfel încât viața lor sexuală nu va fi niciodată plictisitoare. 

Berbec și Leu

Berbecul și Leul sunt persoane creative și distractive, cu spirite vii. Leul este o zodie foarte socială, Berbecul se adaptează în orice context social, ambii iubesc socializarea și sunt entuziasmați de viață. Berbecul se bucură de orice lucru nou, iar Leul iubește atenția și are răbdare.

Împreună, Berbecul și Leul au o poftă extraordinară de viață. Ca și  cuplu, sunt afectuoși și loiali. Viața lor împreună va fi plină de nopți în oraș, multe petreceri și ieșiri cu prietenii. Cu toate acestea, vor exista și o mulțime de suișuri și coborâșuri.

Bărbatul Berbec și femeia berbec

Nicio combinație de zodii nu se poate îndrăgosti și despărți la fel de repede și cu furie ca un bărbat Berbec și o femeie Berbec.

Există o atracție care este bruscă, fierbinte și dinamică, dar de multe ori este prea fierbinte rebelă pentru a ieși ceva bun. Ceea ce înseamnă că pasiunea și sentimentele pot dispărea la fel de repede cum au început. 

Fiind doi oameni competitivi și pasionați, cărora le place să încerce lucruri noi, un cuplu Berbec / Berbec poate împărtăși multe momente aventuroase. Datorită naturii lor fizice, se pot bucura împreună de tot felul de activități, de la plimbări la sport și alte tipuri de provocări fizice. Dar pot doi oameni competitivi să mențină o relație de dragoste?

Semnele de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător

În timp ce două semne de foc pot fi prieteni grozavi sau iubiți pasionali, împreună pot crea, de asemenea, un infern de neoprit, adesea toxic. 

Focul și aerul trebuie să fie capabili să se înveselească reciproc și să scoată la iveală reciproc cele mai bune trăsături de caracter.

O persoană Berbec străluceste puternic în compania unei persoane cu semn de aer și este inspirată să gândească înainte de a acționa.

Focul și pasiunea Berbecului pot ajuta să aducă la viață ideile și conceptele unei zodii de aer și să le inspire să iasă din carapacea lor și să acționeze.

Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton