Ce au vorbit Prințul Harry și Prințul William la înmormântarea Prințului Philip. Experții au citit pe buze!

 Cica Cristina
.

Prințul Harry și Prințul William s-au întâlnit la înmormântarea bunicului lor, Prințul Phillip. Relația dintre ei a fost tensionată în ultima perioadă și mulți s-au întrebat cum va decurge revederea lor. Cei doi au dicutat la aveniment, iar experții în cititul pe buze au reușit să deslușească ce anume și-au spus cei doi frați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry s-a întâlnit cu fratele lui Prințul William pentru prima dată după interviul acordat lui Oprah. Relația dintre cei doi frați era deja tensionată, însă acum, după mult timp, au vorbit față în față.

Pe parcursul întregii ceremonii, la înmormântarea bunicului lor, Prințul William și Prințul Harry au stat departe unul de celălalt. Au fost separați în permanență de verișorul lor, Peter Philip, iar în capelă au stat în colțuri diferite. Totuși, la finalul funeraliilor, cei doi drați au fost surprinși purtând un dialog.

FWROFWRO

Ce au vorbit Prințul William și Prințul Harry la finalul funeraliilor

După funeraliile Prințului Philip, cei doi frați au reușit să schimbe câteva vorbe. Inițial, au discutat cu arhiepiscopul de Canterbury, căruia cei doi frați au ținut să-i mulțumească. Apoi, Harry, s-a grăbit să-i ajungă din urmă pe fratele său, Prințul William și soția sa, Kate Middleton.

Cei doi și-au dat măștile jos pentru a discuta, astfel că experții în cititul pe buze au reușit să deslușească ce anume și-au spus. Conform specialiștilor, Harry i-ar fi spus lui William că slujba de înmormântare „a fost aşa cum şi-a dorit bunicul său', adică a avut parte de o înmormântare simplă. Răspunsul Prințului William a venit imediat: da, a fost minunat, nu-i aşa?', transmite The Sun, citat de adevarul.ro.

Citește și: Regina Elisabeta, scrisoare de adio lăsată pe sicriul Prințului Philip.Cum s-a semnat

Citește și: Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip.A mai purtat-o la un eveniment

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:„Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cât stă Prințul Harry în Marea Britanie.Motivul pentru care ar putea amâna reîntoarcerea la Meghan Markle

Primire prietenoasă a Prințului Harry din partea lui Kate

Judi James, expert în limbaj corporal, a precizat pentru Fabulous că Prințul William și Prințul Harry şi-au găsit alinare unul în celălalt și amândoi având o atitudine naturală şi relaxată, la înmormântarea de la Windsdor. Nu s-a simțit urmă de tensiune între ei, fiind relaxați. Între ei s-ar fi generat „un moment firesc de unitate', a fost de părere expertul.

„Putem să-l vedem pe Harry privindu-l pentru dată pe William când au părăsit capela şi şi-au luat la revedere de la gazde. Însă, odată ce s-au îndepărtat, Harry i-a ajuns din urmă pe William şi Kate şi a mers între ei, vorbind cu amândoi. După câteva momente ce au părut a fi o primire prietenoasă din partea lui Kate, aceasta a rămas în urmă, lăsându-i pe cei doi fraţi să meargă unul alături de celălalt în armonie', a mai subliniat specialiștul.

Simbolistica coroanei de flori trimisă de Meghan Markle la ceremonie

Înainte de a reveni în Statele Unite, la soția sa însărcinată, Meghan Markle, Prințul Harry ar urma să aibă o altă discuție cu Prințul William, dar și cu tatăl său, prințul Charles.

Meghan Markle, fosta ducesă de Sussex, nu a putut participa la funeralii din cauza interdicției medicului, însărcinată fiind. Cu toate acestea, ea a trimis o coronă de flori, însoțită de un bilet scris de mână. Florile alese pentru coroană au fost alese personal de cei doi soți. au ales în mod special Acanthus mollis, floarea naţională a Greciei, cu trimitere la originea Prinţului Philip, născut în Grecia, dar şi Eryngium care reprezintă Marina Regală.

De asemenea, coroana a avut și şi campanula, simbol al recunoştinţei şi dragostei veşnice, rozmarin care simbolizează amintirea. Lavandă pentru devotament şi trandafiri, simbol al lunii iunie – luna în care era născut regretatul duce de Edinburgh.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton