Cătălin Scărlătescu l-a făcut să plângă pe Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite. „A fost de departe cel mai...”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Scărlătescu l-a surprins pe Ionuț Belei în cel mai plăcut mod posibil. Câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite a fost emoționat până la lacrimi de mesajul faimosului bucătar. De asemenea, Ionuț s-a simțit onorat auzind ce părere are Cătălin Scărlătescu despre el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chef Cătălin Scărlătescu a participat la un potcast alături de Pepe. Juratul de la Chefi la cuțite a primit mai multe întrebări. Una dintre curiozități a fost care este cel mai bun concurent din istoria emisiunii difuzate de Antena 1. Cătălin Scărlătescu nu a stat nicio secundă pe gânduri și l-a numit pe Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8.

Ionuț din sezonul 8 al lui Bontea a fost cel mai, cel mai cel. Ai văzut cum a venit? A venit natural. Ionuț. Finalistul și câștigătorul din sezonul 8 a fost de departe cel mai bun ever, fără dar și poate', a spus Cătălin Scărlătescu pe YouTube.

Ionuț Belei, emoționat de cuvintele lui Cătălin Scărlătescu

După ce a auzit ce a avut de spus despre el Cătălin Scărlătescu, Ionuț belei a fost emoționat până la lacrimi, simțindu-se onorat de aceste cuvinte. Tânărul a vrut să-i mulțumească public faimosului bucătar, așa că a scris următorul mesaj într-un Insta Story.

Doamneee, mi-au dat lacrimile! Vă mulțumesc Chef!', a scris Ionuț Belei la Insta Story.

i3i3

Într-adevăr, Ionuț Belei a fost o apariție spectaculoasă la Chefi la cuțite, reușind de fiecare dată să impresioneze cu preparatele sale. De asemenea, el a fost și cuțitul de aur al lui Chef Sorin Bontea.

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:”Vreau să merg în…”

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește.Cine e viitoarea lui soție

Citește și: Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1.A recunoscut că a făcut videochat

Citește și: Ce relație este între Zanni și Ana Porgras, la Survivor.Starlin și Jador au fost la un pas să se bată

Ionuț belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite

Ionuț Belei s-a bucurat de simpatia multor fani ai emisiunii Chefi la cuțite. Chiar dacă de-a lungul parcursului lui în cadtrul show-ul a mai fost acuzat de aroganță, nimeni nu i-a putut contesta talentul și dragostea pentru bucătărie.

Cu multă muncă și ambiție, Ionuț Belei a ajuns în finala sezonului 8 Chefi la cuțite alături de Roxana Blenche și Maria Șandru. Tânărului nu i-a venit să creadă când a fost desemnat câștigător, astfel intrând în posesia cecului în valoare de 30.000 de euro.

În finala sezonului trecut a avut loc și o premieră pentru Cătălin Scărlătescu. Acesta nu a avut niciun om în finală, dar a afirmat la acel moment că nu este trist din pricina acestui lucru.

Dragii mei, e prima dată în 8 sezoane când nu am om în finală și nu sunt supărat. Am lăudat farfuriile voastre, ale tuturor. Vă spun că talentul nu se cumpără, se dobândește. E datoria noastră și a vostră să împingem gastronomia de la evoluție la revoluție', spunea atunci Cătălin Scărlătescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton