Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult: "Trebuie să treacă timp"

 Cica Cristina
.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea! Vedeta a trecut prin clipe grele, iar acest lucru s-a răsfrânt și asupra organismului ei. Artista a slăbit 8 kilograme după evenimentul neașteptat din viața ei și vorbește deschis despre lecțiile pe care le-a avut de învățat după separarea de soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 22 de ani, Anca Țurcașiu și Cristi Georgescu deveneau un cuplu, cu binecuvântarea Stelei Popescu, cea care le-a făcut cunoștință.

Ulterior, artista povestea că a fost prima dată în viața ei când s-a uitat dacă un bărbat are verighetă. Și-au construit o familie frumoasă și ea i-a oferit un fiu, acum în vârstă de 21 de ani, însă, în cele din urmă, mariajul lor s-a încheiat.

Anca-Turcasiu-dupa-divort1-1024×1024-1Anca-Turcasiu-dupa-divort1-1024×1024-1

Anca Țurcașiu: „Merg mai departe cu fruntea sus”

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet-pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!, a anunțat artista, fără să vorbească despre motivele care au dus la despărțire.

De atunci s-au făcut o serie de speculații cu privire la adevărul care ar sta, de fapt, în spatele separării celor doi. Anca Țurcașiu nu a dat curs controverselor ce s-au născut în jurul divorțului său și a reușit să se refacă complet. La șase luni de la divorț, vedeta pare că și-a găsit liniștea și privește senină spre viitor.

Anca Țurcașiu: „Am slăbit 8 kilograme după divorț”

Anca Țurcașiu susține că a avut mai multe lecții de învățat în acest an și nu-și dorește să rămână ancorată în trecut. S-a întors recent din Republica Dominicană, unde a făcut furori cu silueta de invidiat la aproape 51 de ani.

Vedeta a dezvăluit că după divorț a mai pierdut în greutate. A slăbit 8 kilograme și încă mai are nevoie de timp pentru a se vindeca 100%.

„Am învățat multe lecții în anul care a trecut și nu vreau să mă mai agăț de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă niște timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorț. Am citit cărți motivaționale și vreau să-mi redecorez și casa', a povestit Anca Țurcașiu la Teo Show.

Citește și: Anca Țurcașiu și-a revenit complet, la 6 luni de la divorț!Cum și-a făcut apariția pe plajă, în Republica Dominicană

Citește și: Anca Țurcașiu, schimbare de look după divorț.”Semeni cu Angela Similea, în tinerețe!”. Unii dintre fani i-au făcut propuneri indecente

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:„Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: DJ Joseph Capriati, celebru în cluburile din Mamaia, a fost înjunghiat de propriul tată

Anca Țurcașiu: „Îmi doream de mult să ajung în Dominicană”

În legătură cu vacanța petrecută în Republica Dominicană, Anca Țurcașiu a precizat că a fost o decizie de moment. Vedeta își dorea să ajungă de mult timp acolo și este încrezătoare că noul an va fi cel mai bun din viața ei.

„Îmi doream de mult să ajung în Dominicană și uite că am fost condusă de soartă să fac asta. Nu a fost plănuit. Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv după 35 de ani.

Am luat telefonul, am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preț să fie rezonabil, am vorbit cu o prietenă și a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roșii de Revelion și am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis ca 2021 va fi cel mai bun an din viața mea', a mai transmis Anca Țurcașiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton