Carmen Șerban este în doliu. Tatăl ei a murit în urma unei suferințe de mulți ani. Artista spera într-o minune

 Oana Popoiag
.
Carmen ȘerbanCarmen Șerban

Carmen Șerban trece prin cele mai dureroase momente din viața ei după ce tatăl său a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Cântăreața este distrusă, în ultimii ani făcând tot posibilul să își ajute părintele bolnav, pe care l-a dus inclusiv la Sfântul Nectarie sperând într-o minune.

Cântăreața Carmen Șerban trăiește cea mai grea perioadă, după ce tatăl ei, bolnav de mulți ani, a încetat din viață. Artista avea o relație extraordinar de apropiată cu acesta, părinții ei fiind căsătoriți de jumătate de secol.

Carmen Șerban este în doliu după moartea tatălui ei

'Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte', a anunțat Carmen Șerban pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj emoționant.

Cu doar câteva zile înainte de decesul tatălui, Carmen anunța fericită că părinții săi au împlinit 50 de ani de la nuntă.  'Părinții mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi', scria cântăreața pe o rețea de socializare.

Tatăl lui Carmen Șerban era paralizat de mai mult timp și suferea de Parkinson. Artista a făcut tot posibilul să își salveze tatăl, pe care l-a dus inclusiv la moaștele considerate tămăduitoare ale Sfântului Nectarie.

 Foto: Facebook

Citește și:

Ducu Darie, internat la Terapie Intensivă. Regizorul se află în stare gravă, la Fundeni

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton