Bianca Drăgușanu, vacanță de lux în Singapore alături de Alex Bodi. Cum s-a pozat vedeta în avion

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost într-o vacanță de lux.  Cei doi s-au răsfățat încă de când s-au urcat în avion. Fosta prezentatoare TV a împărtășit cu fanii ei experiența trăită.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost plecați într-o vacanță de lux, în Singapore. Vedeta a început să călătorească foarte mult de când este cu afaceristul. Cei doi s-au plimbat prin cele mai frumoase locuri din lume.

Cei doi nu călătoresc la low-cost, ci întotdeauna aleg pachetele business. Bianca Drăgușanu s-a pozat când lua masa în avion și se uita la un film. Toată lumea s-a mirat de luxul pe care fosta soție a lui Victor Slav l-a expus. Se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu duc lipsă deloc de bani.

Bianca Drăgușanu mai vrea copii

Trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, însă de fiecare dată sfârșesc prin a fi împreună. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au venit la VIVA! Party și au atras toate privirile din jurul lor. Evident că nu puteam să-i lăsăm să plece fără să ne spună câte ceva despre relația lor. Vedeta a declarat recent că își mai dorește două fetițe, însă iubitul ei vrea doi băieți.

‘Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru VIVA!.

FOTO: Facebook, Instagram

Bianca Dragusanu si Alex BodiBianca Dragusanu si Alex Bodi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton