Bianca Drăgușanu l-a iertat, dar i-a pus condiții lui Alex Bodi. Ce nu mai are voie să facă afaceristul: ”I-am cerut ca începând de astăzi...”

 Stamen Diana
.

Pe 11 martie divorțau cu scandal, iar după două săptămâni s-au împăcat. Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi, însă i-a pus câteva condiții pe care afaceristul trebuie să le respecte.

Vedeta a trecut peste infidelitate, bătăi și denigrarea publică făcută de soțul ei și s-a întors în brațele lui. Bianca Drăgușanu i-a mai dat o șansă lui Alex Bodi, însă acesta va trebui să respecte niște condiții.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat în emisiunea Teo Show că s-au împăcat. „Vreau să îmi dea o dovadă a maturității și să îmi demonstreze că se poate schimba. I-am promis că o să îi acord această șansă, ca să văd dacă se poate schimba. Nu ne pronunțăm, dar consider că el trebuie să dea dovadă de maturitate și să îsi dea seama că este foarte nociv orice cuvânt pe care îl poate spune. Eu doar îmi doresc să văd fapte înaintea vorbelor și încerc să cred că tot ceea ce spune este în concordanță cu ceea ce vrea să facă', a declarat vedeta.

Ce condiții i-a pus Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu i-a pus condiții lui Alex Bodi, iar acesta va trebui să le respecte dacă nu vrea să o piardă. Afaceristul nu mai are voie să facă declarații despre viața lor privată, având în vedere că acesta a umilit-o la TV după divorț.

„Noi suntem în construcție și sunt aici pentru că vreau să îl cred. I-am cerut ca începând de astăzi, să nu mai facă declarații despre viața noastră privată. Îmi doresc foarte tare ca lucrurile să se schimbe în bine, dacă există această șansă. Nu are ce să îmi reproșeze o și consider că mă iubește. A făcut niște eforturi pentru a-mi demonstra niște lucruri, pe care, până acum, nu le-a mai făcut', a mai spus Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după divorț. Vedeta a făcut primele declarații: 'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie'

FOTO: Facebook

Alex-Bodi-a-spusAlex-Bodi-a-spus
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton