Bianca Drăgușanu, decizie radicală după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Daria Radionova: se mută din țară! Ce se întâmplă cu fetița ei, Sofia

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din țară, după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Daria Radionova. Fosta soție a lui Victor Slav vrea să plece departe de România și să lase în urmă tot ce a legat-o de afacerist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Bianca Drăgușanu nu mai are de gând să-l ierte pe Alex Bodi, după ce a părăsit-o pentru Daria Radionova. Afaceristul a adus-o în vila de lux pe actuala iubită, în timp ce vedeta este plecată în Emirate, alături de Ramona Gabor. Bianca Drăgușanu a spus într-un video că își va invita o prietenă în Dubai, orașul care urmează a-i deveni casă.

'Vica, mi-e dor de tine și îți promit că în curând vei veni la mine acasă, în Dubai, și vei mânca acest sos.', este mesajul pe care blondina i l-a transmis prietenei sale. Bianca Drăgușanu a acceptat orice din partea lui Alex Bodi, chiar și să fie bătută și umilită în mod public. După ce lucrurile păreau a se fi liniștit între cei doi, afaceristul și-a adus iubita în România.

Bianca-Drăgușanu-10Bianca-Drăgușanu-10

Cât timp Bianca Drăgușanu e în Dubai, Victor Slav are grijă de Sofia

De puțin timp, Sofia locuiește în București alături de mama Biancăi, pentru că începuse grădinița aici. Vedeta își ducea în fiecare zi fetița la grădiniță, acolo unde mergea și fiica cea mică a lui Alex Bodi. Cât timp mama ei este plecată în Dubai, Sofia a rămas în grija tatălui ei, Victor Slav. Fostul prezentator TV adoră să petreacă timp cu micuța și o iubește foarte mult.

'Mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei' , ne-a spus Victor Slav.

Citește și: Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu: „Nu am despărțit o familie”

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a scos certificatul de la IML, la o lună după bătaia încasată de la Alex Bodi! Ce au constatat legiștii

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația traumatizantă cu Alex Bodi: „Am fost în niște situații în care m-am compromis”

Citește și: Cum se comportă iubita lui Victor Slav cu Sofia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Au fost filmate afară, pe terasă

Bianca Drăgușanu este plecată de câteva zile în Emirate, acolo unde dezvoltă niște afaceri, dar se bucură și de locuri de lux și cumpărături în marile magazine.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton