Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la aceeași petrecere. Gabi Bădălău ar fi făcut o criză de gelozie

 Stamen Diana
.

Întâlnire de gradul zero între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la un restaurant de fițe din Capitală. Distracția serii ar fi fost întreruptă de Gabi Bădălău, care ar fi pornit un adevărat scandal în mijlocul străzii, fiind deranjat de ieșirea vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Miercuri seară, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost prezenți la același restaurant, însă la mese diferite. Cei doi ar fi fost invitați în oraș de finii lor, iar toată noaptea s-ar fi sorbit din priviri. Alex Bodi a dansat pe melodiile lui Adrian Minune și radia de fericire, în timp ce Bianca Drăgușanu a refuzat să iasă la dans, ea preferând să stea la masă și să privească spectacolul din jurul ei.

alex-bodi-5alex-bodi-5

Se pare că Alex Bodi nu a mai rezistat și a făcut un gest neașteptat pentru fosta lui soție. Afaceristul, abia eliberat din arest la domiciliu, i-a dăruit Biancăi mai multe buchete de flori, dar și un sărut pe obraz, potrivit Cancan. Mai mult, Alex Bodi i-ar fi dat dedicații toată noaptea Biancăi Drăgușanu pe melodiile de dragoste ale lui Adrian Minune.

În urmă cu câteva seri, cei doi s-au mai întâlnit întâmplător în trafic, moment în care vedeta a scos mâna pe geamul mașinii să-l salute pe fostul ei soț. Se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit preț de câteva minute, iar afaceristul i-ar fi spus că ea este dragostea vieții lui.

Citeștet și: Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. Ce s-a întâmplat cu Sofia: „Am fost la medici, am făcut analize”

Citește și: De ce i-a trimis Alex Bodi flori Biancăi Drăgușanu: „Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca…”

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Citește și: Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: „El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori”

Gabi Bădălău, ceartă monstru cu Bianca Drăgușanu în fața restaurantului

N-ar fi durat prea mult liniștea din seara respectivă, pentru că Gabi Bădălău ar fi fost informat despre ceea ce se întâmplă la restaurant și ar fi venit acolo imediat. Poveștile de dragoste ale Biancăi Drăgușanu au fost mereu complicate și nu se știe dacă la momentul respectiv ea mai forma un cuplu sau nu cu Gabi Bădălău.

Extrem de gelos, tatăl copiilor Claudiei Pătrășcanu a venit să o ia pe vedetă de la restaurant și a avut o ieșire nervoasă. Gabi Bădălău i-ar fi distrus buchetele de flori primite de la Alex Bodi și s-ar fi certat cu Bianca Drăgușanu în stradă, potrivit sursei mai sus menționate.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton