Băutura-minune care a ajutat-o pe Beyonce să slăbească 30 de kilograme după naștere. Iată ingredientele!

 Oana Popoiag
.

După ce a adus pe lume gemenii, Beyonce a reușit o performanță uluitoare: aceea de a slăbi 30 de kilograme într-o singură lună. Artista a ținut o dietă drastică, dar foarte eficientă, combinată cu o băutură-minune ce se poate prepara foarte ușor acasă. Deși a fost foarte util, cântăreața nu recomandă acest regim.

Beyonce are 38 de ani și este una dintre cele mai sexy cântărețe din lume. După ce a adus pe lume gemenii, în urmă cu circa trei ani, soția lui Jay-Z a făcut eforturi majore pentru a reveni la greutatea inițială, constrânsă fiind și de un program pentru filmări ce presupunea un fizic fără cusur.

Beyonce a slăbit 30 de kilograme într-o lună

Artista a apelat atunci la o dietă drastică, care a ajutat-o să dea jos 30 de kilograme într-o singură lună, dar pe care nu o recomandă nimănui, Beyonce a renunțat la carbohidrați, alcool, zahăr, carne, produse lactate și pește.

'M-am limitat să nu mănânc pâine, zahăr, produse lactate, pește sau alcool. Și îmi era foame! Deși îmi place să mănânc, era necesar să slăbesc repede pentru că am filmat în două ipostaze: 16 respectiv 36 de ani, la doar două săptămâni distanță', a declarat Beyonce.

În plus, artista a consumat o băutură care se poate prepara foarte ușor acasă și care poate înlocui mesele vreme de maxim zece zile, nu mai mult.
Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara băutura miraculoasă:
3 litri de apă
o cană de suc de lămâie
o cană de sirop de arțar sau de melasă
o linguriță de piper cayenne
Trebuie consumate între 8 și 12 pahare pe zi.

Foto: Hepta

Beyonce dietaBeyonce dieta
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton