Aurel Pădureanu, mari probleme financiare după moartea Corneliei Catanga. „Nu am bani nici de chirie”

 Mirea Roxana
.

Aurel Pădureanu trece prin clipe grele după ce Cornelia Catanga a murit pe 26 martie. Pe toată perioada pandemiei, familia s-a confruntat cu probleme financiare, iar acum situația s-a înrăutățit. Aurel Pădureanu și fiul lui, Alexandru, au fost evacuați din vila din Bragadiru și acum locuiesc cu chirie într-un apartament din cartierul Rahova.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au confruntat cu probleme financiare grave în perioada pandemiei din cauza restricțiilor. Totuși, după ce cântăreața de muzică lăutărească a încetat din viața pe 26 martie, răpusă fiind de coronavirus, situația s-a înrăutățit pentru Aurel Pădureanu și fiul lui, Alexandru. Cei doi au fost evacuați din vila din Bragadiru și nevoiți să locuiască cu chirie într-un apartament din Rahova.

1212

Pentru a locui în vila din Bragadiru, plăteau 550 de euro pe lună chirie. În ceea ce privește apartamentul din Rahova, Aurel Pădureanu trebuie să plătească 350 de euro pe lună. Artistul i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, însă acesta a refuzat să-i ofere casa la curte pe care el și-o dorea. Totuși, un primar de sector s-a oferit să-i plătească chiria pentru o casă.

Citește și: Scandal între Aurel Pădureanu și tatăl lui Nicole Cherry:„Pentru mine, acest om nu reprezintă nimic'

Citește și: De ce nu are pensie Aurel Pădureanu:”Am muncit doar la negru”

Citește și: Noi acuzații de rasism pentru Familia Regală din Marea Britanie!Ce s-a întâmplat în urmă cu patru decenii

Citește și: Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița:„Încercam să mă calmez, dar…'/ EXCLUSIV

Aurel Pădureanu s-a mutat în cartierul Rahova

Pe de altă parte, Aurel Pădureanu spune că nu mai puteau să locuiască în vila din Bragadiru pentru că acolo erau foarte multe amintiri cu Cornelia Catanga. Acesta mai spune că are nevoie să locuiască la curte pentru că în bloc îi deranjează pe ceilalți vecini, el fiind nevoit să cânte.

Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc', a declarat Aurel Pădureanu, la emisiunea „Teo Show', de la Kanal D.

Cum au rămas fără casă Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

La un moment dat, Cornelia Catanga a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila. În 2014, cei doi au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat, cu chirie, într-o casă din Bragadiru.

Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?’, a mărturisit Cornelia Catanga în noiembrie 2020.

Fiul Corneliei Catanga vrea să plece în America

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, își dorește să plece în Statele Unite ale Americii și să își întemeieze acolo o familie. Acesta a avut timp de doi ani de zile o relație cu Alina, o tânără născută în New York, dar s-a despărțit de ea în ianuarie 2021. Îndurerat de moartea mamei sale, Alexandru își dorește un nou început alături de Alina. Fiul Corneliei Catanga a mai spus că mama lui își dorea foarte tare ca el să își continue viața în America și să aibă o carieră acolo.

Nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul, inima. O să plec în America, pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele. Vreau să-mi întemeiez o familie', a spus fiul Corneliei Catanga.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton