Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya: "Am stabilit să..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano s-a pronunțat după 7 ani. Maya, fetița lor, trăiește în Italia la tatăl său, artistei fiindu-i extrem de greu să se implice doar de la distanță în viața și educația micuței. Vedeta ne-a dezvăluit în exclusivitate câteva detalii privind ce au stabilit după ce toate formalitățile au fost încheiate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai făcut o declarație, în decembrie, dacă nu mă înșel, în care spuneai că ai încheiat divorțul. Chiar s-a încheiat definitiv, ești o femeie liberă, în acte? Sau mai sunt formalități de finalizat?

Da, chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în acte.

Antonia-Maya-10Antonia-Maya-10

Antonia: „Am stabilit să petreacă timp și la mine în România'

Ce ai stabilit împreună cu fostul tău soț referitor la Maya? Se vor
schimba lucrurile în bine, de acum înainte, pentru tine, pentru relația dintre voi două? Va veni Maya mai des în România?

Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut
normale.

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:”E greu să știu că nu se simte bine și nu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Prodanca, mesaj prin intermediari pentru Reghe:„Întrebaţi-l dacă a plănuit divorţuri, dacă are amante…'

Citește și: Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc:„A făcut niște chestii foarte urâte'

Antonia: „Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, cu excepția anului trecut'

Va fi Maya în România sau veți merge voi în Italia, de ziua ei? Chiar, câte aniversări ai petrecut alături de Maya și la câte ai lipsit?

Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul
trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că, și anul acesta, voi fi acolo alături de ea.

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo s-a pronunțat după 7 ani

Reamintim că Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și împreună au o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Așadar în prezent, Antonia este o femeie liberă.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.’, a declarat Antonia la acel moment.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton