Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Fac mereu stategii

 Mirea Roxana
.

Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Cu toții apelăm la arta manipulării, chiar și fără să ne dăm seama. Nu putem nega că încercăm să fim mereu cât mai convingători pentru a obține ceea ce ne dorim. Din punct de vedere zodiacal, există trei nativi care se pricep cel mai bine să-i manipuleze pe cei din jur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Cum am spus anterior, există trei zodii care stăpânesc cel mai bine arta manipulării. Acești nativi se folosesc de toate atuurile pentru a obține ceea ce își doresc și a-i influența pe ceilalți în direcția care le este lor favorabilă. Însă, aceste zodii manipulatoare se folosesc de talentul lor și într-un mod pozitiv atunci când vor să-i determine pe cei din jur să lupte pentru ceea ce își doresc.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.Nativii care zâmbesc mereu

Citește și: Care sunt zodiile compatibile în 2021

Cele mai manipulatoare zodii – Gemeni

Gemenii se pot adapta foarte ușor în orice situație. Momentele neprevăzute nu îi sperie și sunt mereu plini de surprize. De asemenea, Gemenii nu își fac niciodată planuri pentru că preferă să fie spontani și să aibă încredere în instictul lor. În momentul în care își doresc să obțină ceva de la o anumită persoană, modul lor de a vorbi se schimbă și îl asaltează pe interlocutor cu tot felul de complimente. Mai pe scurt, acești nativi devin din calea afară de lingușitori. În plus, Gemenii adoră să cunoască mulți oameni noi, dar au grijă ca mereu să își lase amprenta acolo unde merg pentru a se asigura că nu au trecut neobservați.

Cele mai manipulatoare zodii – Rac

Niciodată nu vei știi care sunt adevăratele intenții ale racilor. În plus, acești nativi urăsc să nu fie în centrul atenției acolo unde merg, așa că vor face mereu ce le stă în putință pentru a fi remarcați de cei din jur. Mai exact, vor scoate la înaintare tehnicile lor de manipulare. În modul acesta, Racii îi vor face pe ceilalți conștienți de faptul că ei au nevoie de afecțiune din partea lor. Nu este neapărat un lucru negativ pentru că și ei au multă dragoste de oferit. Chiar dacă ajungi să te cerți cu cineva care se află sub acest semn zodiacal, vei vedea că mereu vor avea sentimente față de tine și vor încerca să îți fie aproape, potrivit elle.ro.

Cele mai manipulatoare zodii – Scorpion

Scorpionii nu încetează să facă strategii. Fie că vorbim de viața sentimentală sau de cea profesională, aceștia sunt mereu înarmați cu un plan bine construit de dinainte. Nu vor lăsa niciodată garda jos și vor lupta pentru ceea ce își doresc cu toate armele pe care le posedă. În plus, nimeni nu le poate schimba percepția pe care o au asupra unor lucruri. În plus, pentru a-i manipula pe ceilalți, vor spune mereu ce vor să audă cei cu care stau de vorbă și sunt foarte atenți la toate detaliile. Scorpionii adoră să dețină controlul, dar și să lupte pentru interele celor apropiați.

  • Vezi ce trasaturi are barbatul Scorpion!
  • Google News Urmărește-ne pe Google News

    Biografiile Vedetelor
    Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

    Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

    Revista VIVA!
    Revista VIVA!
    Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
    Buton