Andreea Mantea s-a logodit cu iubitul misterios, după aproape 5 ani de relație! Cum arată inelul

 Cica Cristina
.

Andreea Mantea s-a logodit cu iubitul misterios după aproximativ cinci ani de relație! Avem imaginile care au dat-o de gol pe vedetă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a anunțat recent că nu va mai prezenta Puterea Dragostei, însă în plan personal lucurile merg excelent pentru brunetă. Este în culmea fericirii după ce și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios.

Frumoasa prezentatoare nu s-a afișat în compania lui, după mai bine de cinci ani de când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei.

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, dezvăluiri despre noua relație a fiicei sale:„Nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint'

Vestea cea mare este că relația lor a ajuns la alt nivel, astfel că cei doi se pregătesc de nuntă. Andreea Mantea nu s-a mai ferit și a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare mâna sa în cea a iubitului, etalându-și totodată și inelul de logodnă.

„Țin soarele și iubirea în mâini…”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

„Pe degetul Andreei a apărut și un inel”

Partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune, iar apropiații vorbesc despre logodnă de ceva vreme, numai că abia acum s-a decis vedeta să ofere și o dovadă clară în acest sens.

Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată’, au spus în urmă cu ceva timp surse din anturajul Andreei Mantea.

Andreea-Mantea-1Andreea-Mantea-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton