Andreea Bălan vorbește deschis despre despărțirile care i-au marcat viața: "Cu cât ai stat mai mult, cu atât despărțirea este mai grea. În prezent..."

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului, însă a demonstrat că este o femei puternică care poate trece cu capul sus peste greutățile și obstacolele care intervin. Vedeta a vorbit deschis despre despărțirile din viața ei și cât de mult au afectat-o!

Andreea-Balan-1-2Andreea-Balan-1-2

Andreea Bălan s-a confruntat cu probleme de sănătate, suferind la nașterea celei de-a doua fetițe un stop cardio-respirator, dar și cu probleme în dragoste.

A avut o relație de 8 ani cu Keo, iar despărțirea a dat-o peste cap. Însă, a dat o nouă șansă dragostei, și-a deschis din nou inima rănită și a început o relație cu George Burcea, cel care avea să devină și tatăl fetelor sale, Clara și Ella.

Citește și: E oficial! Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț. Nu mai există nicio șansă de împăcare:'Îi puteți spune fostul soț'

S-au căsătorit și totul părea că merge extraordinar de bine, numai că, din păcate, dupa 4 ani și jumătate, cei doi și-au spus adio. Se pare că nu mai este cale de împăcare, iar acum artista a vorbit deschis despre despărțirile din viața sa.

'Orice despărțire este grea. Cu cât ai stat mai mult, cu atât este mai grea. Și totodată dacă ai copii este mai grea. Am avut o relație de 8 ani și aceea despărțire a fost extrordinar de grea, pentru că a fost o relație foarte lungă și în momentul în care stai atâția ani cu cineva acel om face parte din tine. Chiar dacă cu fostul soț am avut o relație mai scurtă, de 4 ani jumătate, din această relație au rezultat doi copii.', a precizat Andreea Bălan pe canalul său de YouTube. 

Citește și: Cum răspunde Andreea Bălan la atacurile lui George Burcea.„Probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități'

Andreea Bălan: „Ambele despărțiri pentru mine au fost dificile”

Desigur, ambele despărțiri au fost grele, după cum recunoaște Andreea Bălan, numai că a reușit să o gestioneze mult mai bine pe cea de George Burcea. A ajutat-o faptul că a mers la terapie, că a citit cărți de dezvoltare personală, că a învățat din experiența anterioară.

'Ambele despărțiri pentru mine au fost dificile, doar că în prezent am gestionat mai bine emoțional această despărțire, deoarece eu am fost bine sufletește. Acum cinci ani mi-a fost foarte greu să gestionez suferința pentru că eu eram într-o căutare a mea. Nu înțelegeam  ce e cu mine omul, nu persoana de la televizor. Căutam foarte multe răspunsuri despre mine, să mă înțeleg pe mine. Acum sunt mult mai bine emoțional și am reușit să gestionez această despărțire mai bine decât  în trecut.', ', a mai spus cântăreața.

Andreea Bălan s-a împăcat cu ideea divorțuluiși chiar se arată deschisă către o nouă relație, la un moment dat. Ea susține că nu vrea să îmbătrânească singură. 'Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură’, a declarat Andreea Bălan

Sursa foto: Facebook

Citește și: Andreea Bălan s-a împăcat cu ideea divorțului! Vedeta a făcut primele declarații despre o nouă posibilă relație:”Îmi doresc și eu un partener…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton