S-a zvonit că ar fi murit! Cum se simte prima persoană care a fost vaccinată experimental împotriva coronaviruslui. Universitatea din Marea Britanie vrea să producă 1 milion de doze ale vaccinului

 Dumba Gabriela
.

Dr. Elisa Granato, microbiolog, este primul voluntar din Marea Britanie, care a primit vaccinul experimental dezvoltat de Universitatea Oxford împotriva coronavirusului. Medicul anunță că se simte bine, deși apăruseră zvonuri că ar fi murit.

covid-19-4982915_1280-9covid-19-4982915_1280-9

„Nimic nu se compară cu senzația când te trezești și citești un articol fake care anunță că ai murit… Mă simt bine, oameni buni', a scris dr. Elisa Granato pe Twitter.

Medicul a fost injectat joia trecută, iar duminică au apărut zvonuri că a murit din cauza complicațiilor survenite în urma vaccinării.

Și guvernul a dezmințit știrea și a făcut apel ca lumea să nu mai distribuie știri false.

Ulterior, Elisa Granato a distribuit și un clip video în care spune că este „foarte vie', că bea un ceai și menționează chiar și data la care se filmează (duminică, 26 aprilie). 

Universitatea Oxford a produs un vaccin pe care îl testează deja și susține că până în septembrie vrea să producă un milion de doze, potrivit Digi24.ro.

foto: Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton