Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă: cum arată creațiile și ce culori vor avea!

 Irina Maria
.

Cântăreața este pe ultima sută de metri cu pregatirile de nuntă care va avea loc pe 15 septembrie 2019. Tot în această lună va avea loc și botezul mezinei familiei, Clara Maria, care a venit pe lume în luna martie 2019. Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă despre care a vorbit, în exclusivitate, la Interviurile VIVA!

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă la nunta de pe 15 septembrie 2019. Artista a mărturisit că toate sunt făcute pe comandă, la același designer – Otilia Brăiloiu. Tot de la ea își va procura și încălțămintea de mireasă.

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă 'Toate vor fi culoarea alb!'Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă 'Toate vor fi culoarea alb!'

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă

Cele trei rochii de mireasă au fost gândite special de către Andreea Bălan. Artista și le-a ales pentru cele trei momente cheie ale nunții sale: la biserică, pentru valsul mirilor și pentru petrecerea de seară.

'Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă.

A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie.

După nuntă, văd eu ce fac cu rochiile. Le port cumva, le dezmembrez și le port pe scenă', a mărturisit Andreea Bălan în exclusivitate pentru VIVA!

Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: „M-am interesat deja de mamă-surogat!' 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton