Andreea Bălan, probleme cu nunta: ”Avem 250 de invitați. Dar invitațiile nu sunt gata!” Ce obiceiuri va respecta în ziua cea mare

 Irina Maria
.

Andreea Bălan și Georghe Burcea se vor căsători pe data de 15 septembrie 2019. Aceștia sunt deja căsătoriți în America, dar statul român nu recunoaște uniunea lor. Așa că au decis, după nașterea celui de-al doilea copil – Clara Maria – să se căsătorească și în țară.

Andreea Bălan, probleme cu nunta 'Vom avea 250 de invitați. Dar invitațiile nu sunt gata!'Andreea Bălan, probleme cu nunta 'Vom avea 250 de invitați. Dar invitațiile nu sunt gata!'

Andreea Bălan are probleme cu nunta. Cântăreața a mărturisit, în exclusivitate la Interviurile VIVA!, că va avea 250 de invitați la nuntă. Din nefericire, cu toate că mai e o lună până la fericitul eveniment, Andreea Bălan nu are invitațiile de nuntă.

Artista știe pe cine va chema, dar nu are invitațiile fizice, pregătite. Andreea Bălan a mărturisit că este o perfecționistă, dar singurul lucru pe care nu îl are gata pentru ziua cea mare e formatul invitațiilor de nuntă.

Andreea Bălan, probleme cu nunta – invitațiile nu sunt gata

'Am o problemă că nu sunt gata invitațiile și mă enervează că nu sunt gata. Vom avea 250 de invitați și, ca să pot să îi chem, nu, trebuie să le dau niște invitații pe care nu le am, nu sunt gata și mă deranjează lucrul acesta.

Dar nici grafica nu o am făcută, eu care sunt control freak și care trebuie să aibă cu mult timp înainte lucrurile, uite că nu le am și mă enervează. Mai e timp…

George a fost la proba de costum. O să aibă și el două ținute. Ar fi frumos (să nu îi vadă rochia de mireasă n.r.). Noi nu avem posibilitatea ca, la biserica catolică, să fie condusă mireasa de tată când e mirele deja acolo (la altar n.r.). E, la noi, când ajungi la biserică, intri împreună cu alaiul.

Practic, mirele te vede ori acasă, ori la hotel, ori pe stradă. Mi se pare urât, dar asta e țara, asta e religia. Ar trebui să fac petrecerea burlăcițelor, dar cu doi copii acasă nu îți mai vine. Poate ies cu fetele mele la restaurant, poate îmi fac ele o surpriză… Cine știe! Că mi-au făcut baby-shower la care nu mă așteptam', a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, la Interviurile VIVA!

Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: „M-am interesat deja de mamă-surogat!' 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton