Andreea Bălan a trăit până la 35 de ani cât alții într-o viață! Cele 6 traume care i-au marcat existența: ”Când toate păreau bune și frumoase, pac, am rămas fără soț”

 Oana Popoiag
.

Andreea Bălan este dovada vie că faima, succesul și banii nu reprezintă câtuși de puțin garanția unei vieți fericite. Artista a trăit în 35 de ani câți alții într-o viață, divorțul dureros de George Burcea fiind doar cea mai recentă suferință din viața sa. Din copilărie și până astăzi, Andreea Bălan a cunoscut necazuri, frustrări, lipsuri emoționale și financiare, eșecuri în dragoste și o problemă de sănătate care era să-i fie fatală.

Cunoaștem cu toții celebra vorbă 'săraca fată bogată', însă, din fericire (sau din păcate, depinde ce priorități are fiecare) nu toți îi știm pe deplin semnificația. Andreea Bălan știe despre ce e vorba, căci a trăit pe pielea sa dureri cumplite, în ciuda succesului, faimei sau a banilor, de care nu duce lipsă.

Divorțul de Georghe Burcea, survenit la nici un an de la nuntă, este doar ultimul din lungul șir de necazuri ale Andreei Bălan, care a cunoscut suferința și greutățile încă din copilărie. Până la 35 de ani, artista a avut parte de numeroase situații-limită, de la eșecuri în dragoste până la probleme financiare și de sănătate.

Andreea Bălan a avut o copilărie grea și plină de sacrificii

Începându-și de timpuriu cariera în muzică, Andreea Bălan nu doar că nu s-a bucurat de perioada copilăriei, dar a fost si traumatizată de experiența maturizării subite, precum și de conflictele cu tatăl său, intensificate din cauza proiectului 'Andre'.

'Între vârsta de 13 și 17 ani am umplut stadioane, am vândut 1,5 milioane de albume. Dar în spatele acestor lucruri frumoase au fost experiențe negative pe care pe mine m-au marcat. Faptul că am luat contact cu lumea dură a showbiz-ului la o vârstă fragedă m-a făcut să mă transform prea devreme într-un adult. Nu mai aveam timp de joacă, trebuia să fac față cerințelor din jurul meu, să urc pe scenă, să execut. Eu nu mi-am trăit copilăria', a spus Andreea Bălan.

După destrămarea trupei Andre, Andreea Bălan a trebuit să-și ia atât cariera cât și viața toată de la zero. În 2002 s-a mutat la București și a încercat să-și construiască o carieră pe cont propriu, lucru cu atât mai dificil cu cât, în ciuda averii făcute cu trupa, nu mai avea niciun ban. Mutată într-o garsonieră cu chirie, cântăreața a avut dificultăți majore în a se întreține și a-și reporni cariera ajunsă într-un punct critic.

După câțiva ani de eforturi susținute, Andreei Bălan a început să-i surâdă norocul, însă nu pentru mult timp. Vedeta și-a cumpărat apartament într-un bloc aflat în construcție, însă compania dezoltatoare a dat faliment, iar Andreea a pierdut toată agoniseala, 90 000 de euro.

Andreea Bălan și cele două mari decepții în dragoste

În pragul vârstei de 30 de ani, când banii nu mai erau o problemă, a venit o altă lovitură: despărțirea de Keo, după o relație de opt ani, urmată de un scandal urât, legat de infidelitatea artistului, care și-a refăcut viața alături de Misty.

Andreea Bălan a suferit mult după această decepție sentimentală, dar soarele a răsărit din nou pe strada ei când l-a întâlnit pe George Burcea, alături de care și-a văzut visul cu ochii: a devenit mama a două fetițe. La cea de-a doua naștere, însă, a avut parte de o experiență absolut traumatizantă: a intrat în stop respirator, fiind cât pe ce să-și piardă viața.

Luptătoare din fire, Andreea Bălan a trecut și peste asta, recuperarea fizică a fost rapidă, iar finalul lui 2019 o găsea căsătorită cu acte. Din păcate, 2020 a început cu stângul, Andreea despărțindu-se de George Burcea, după un scandal de amploare. Artista a sintetizat într-o frază tristă ultima perioadă din viața ei: 'Când toate păreau bune și frumoase, pac, am rămas fără soț'. Viața m-a surprins din nou'.

'Când sufeream, m-a ajutat teoria că și mâine e o zi, că mâine mă voi simți mai bine. Știam că sufăr, că plâng acum, dar că această suferință e limitată și va răsări soarele și pe strada mea. Nu regret nimic din experiențele trăite până acum pentru că ele m-au cizelat, m-au transformat, m-au făcut să fiu mai bună, să mă iubesc pe mine. Fără ele nu aș fi fost omul de astăzi. Faptul că le am pe fetele mele mă face cea mai fericită, mă împlinește, indiferent dacă sunt căsătorită sau nu', a mai adăugat Andreea Bălan.

Andreea BălanAndreea Bălan

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton