Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19: ”O să fim la emisiune. Transmit de acasă”

 Stamen Diana
.

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19. Oricât s-au ferit cei doi de virus, iată că nu au scăpat. Artista și prezentatorul de la PRO TV se află în izolare la domiciliu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deși au fost foarte atenți în ultima perioadă și s-au protejat cât de mult au putut, Andra și Cătălin Măruță au fost infectați cu COVID-19. Prezentatorul de la PRO TV a fost cel care a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare. Din fericire, cei doi au contractat o formă ușoară a virusului și nu au nevoie de spitalizare.

Andra-și-Cătălin-Măruță-au-covid-19-3Andra-și-Cătălin-Măruță-au-covid-19-3

'Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent', a scris prezentatorul potrivit Pro TV.

Andra și Cătălin Măruță stau în izolare, timp de două săptămâni, acasă alături de cei doi copii, Eva și David, după ce au fost testați pozitiv cu COVID-19. Prezentatorul TV a dat vestea la doar câteva zile după ziua sa de naștere.

Citește și: Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Ce se întâmplă cu emisiunea de la PRO TV, după ce Cătălin Măruță a fost infectat cu COVID-19

Deși gazda emisiunii 'La Măruță' are COVID-19, show-ul continuă ca de obicei la PRO TV, însă Cătălin Măruță va prezenta de acasă.

'Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!', a mai spus Cătălin Măruță.

Andra a transmis și ea un mesaj, după ce a primit rezultatul testului. Cântăreața le recomandă tuturor să aibă grijă de ei în această perioadă. 'Familia cu mine? ✅
Jocuri multe? ✅
Acadele ? ✅
Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare!
Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗'
, este mesajul artistei.

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar pentru următoarele două săptămâni sunt nevoiți să stea în izolare.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton