Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19: "Vreau să o protejez pe mama"

 Cica Cristina
.

Andra și Cătălin Măruță au contractat noul coronavirus, în ciuda măsurilor pe care le-au luat de-a lungul timpului. Cătălin Măruță a avut mai mulți invitați în ultimele zile. Printre aceștia s-a numărat și Alexandra Ungureanu, care a rămas uimită când a aflat vestea. Vedeta se teme pentru sănătatea mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vestea că prezentatorul Cătălin Măruță a fost infectat cu noul coronavirus a stârnit îngrijorări în rândul invitaților care a venit în emisiune în ultima perioadă.

Alexandra-Ungureanu-1Alexandra-Ungureanu-1

Ce invitați au fost în emisiunea lui Cătălin Măruță

Printre invitații din ultima perioadă s-au numărat: Dana Săvuică, Damian Drăghici, Giulia Nahmany, Irina Rimes, Raluca Podea, Adelina Pestrițu, Ruby și bunica ei, Alexandra Ungureanu, trupa Sweet Kiss, chef Alex Cârțu. De asemenea, invitată a mai fost Daniela Gyorfi a cărei fiică este și reporter al emisiunii. Vedeta a anunțat, însă, că a avut și ea coronavirus în luna noiembrie și este posibil ca încă să aibă imunitate.

De menționat ar mai fi că bunica lui Ruby și Dana Săvuică au purtat mască în timpul emisiunii.

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar:”Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la Bravo, ai stil!:”Ar fi frumos să iau și eu…”

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19:'O să fim la emisiune. Transmit de acasă'

Alexandra Ungureanu: „M-am testat și m-am izolat de mai multe ori”

Alexandra Ungureanu a fost prezentă în platou în urmă cu patru zile, iar în momentul în care a aflat vestea a rămas uimită. A precizat că se va testa rapid, dat fiind că locuiește cu mama lui și își face probleme pentru sănătatea ei.

Acum aflu de la voi că are Cătălin Covid. Sigur că-mi fac testul. Mă gândesc în primul rând la mama și vreau s-o protejez pe ea. Oricum, am mai avut contact direct cu persoane infectate și anul trecut, de mai multe ori. M-am testat și m-am izolat de mai multe ori, dar se pare că stau bine cu imunitatea', a spus Alexandra Ungureanu pentru Click!

Reamintim că Alexandra Ungureanu a căștigat marele premiu la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D.

Andra și Cătălin Măruță, infectați cu COVID-19

Andra și Cătălin Măruță au fost infectați cu COVID-19. Prezentatorul de la PRO TV a fost cel care a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare. Din fericire, cei doi au contractat o formă ușoară a virusului și nu au nevoie de spitalizare.

‘Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent’, a transmis prezentatorul potrivit Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton