Mai are puțin și naște! Anda Călin, primele imagini cu burtica la vedere! Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară

 Cica Cristina
.

Cât de mult i-a crescut burtica Andei Călin. Partenera lui Liviu Vârciu se apropie de trimestrul al treilea de sarcină, însă arată splendid!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anda-Calin-1Anda-Calin-1

Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară și ar urma să aducă pe lume un băiețel, potrivit unor apropiați ai cuplului. Cei doi mai au împreună o fetiță, Anastasia, care va împlini peste câteva luni trei ani.

Anda Călin se menține în formă pe perioada sarcinii, fiind surprinsă la cumpărături de către fotoreporterii Click! Îmbrăcată într-un tricou negru mulat, purtând colanți gri și pantofi sport și cu părul prins într-o coadă, viitoarea mămică încă se urcă la volan pentru a se deplasa în locurile unde trebuie să ajungă.

Citește și: Liviu Vârciu va fi, în sfârşit, tată de băiat:„Îi pun numele Liviu Varciu Junior!'

Chiar dacă la un moment dat cei doi s-au despărțit pentru o perioadă scurtă, până la urmă Liviu Vârciu s-a convins că ar fi femeia ideală pentru el. Cei doi par extrem de fericiți împreună, iar Anda Călin îl va face tată pentru a treia oara la finalul verii.

„Nu mă opresc, vreau să mai fac un copil. Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simțul umorului, fac numai fete. Nu mă opresc, înainte ca rușii, a declarat Liviu Vârciu la un moment dat.

Liviu Vârciu: „Anda şi-a vândut casa, m-a ajutat”

Cu o altă ocazie, Liviu Vârciu a precizat că Anda i-a fost alături, l-a sprijinit și l-a ajutat enorm de mult. Partenera lui și-a vândut inclusiv casa pentru a-și ajuta iubitul.

Citește și: Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară.Liviu Vârciu, din nou tătic

Anda şi-a vândut casa, m-a ajutat. Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Îmi era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi pe care nu aveam cum să îi plătesc, nu mai aveam variantă', a declarat Liviu Vârciu într-un interviu acordat Antena 1.

Sursa foto: Click, Blitz, Instagram

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami, partea lor de adevăr. Cum este relația dintre ele și artist:”Nu l-am mai văzut de un an și două luni!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton