Anca Serea și Adi Sînă și-au cumpărat vilă cu două etaje. Imagini din casa lor

 Stamen Diana
.

Familia lor este numeroasă, așa că Anca Serea și Adi Sînă au fost nevoiți să-și cumpere o nouă casă. Cei doi au șase copii și au avut nevoie de o locuință mai spațioasă. Anca Serea și Adi Sînă și-au achiziționat o vilă cu două etaje.

Acum că au șase copii, Anca Serea și Adi Sînă au fost nevoiți să-și cumpere o casă mult mai mare. Cei doi nu mai aveau spațiu în fosta vilă, deși aveau șase camere nu erau suficiente pentru toți. Adi Sînă a prezentat noua vilă într-un vlog pe canalul său de YouTube. Cei mici au fost cei mai încântați că vor avea fiecare camera lui și că vor avea mult spațiu la dispoziție.

Vila pe care Anca Serea și Adi Sînă au cumpărat-o are două etaje și se află într-un cartier de pe lângă București. Noua locuință a celor doi este așa cum și-au dorit: spațioasă și luminoasă. Deși casa nu este încă mobilată complet, însă aceștia au preferat nuanțe deschise și luminoase pentru locul în care se vor muta. Pereții sunt de un alb imaculat, iar parchetul este ales în nuanțe de alb, gri.

Acum, Anca Serea se poate bucura de un dressing foarte mare, însă îl va împărți cu soțul ei. Fiecare copil va avea camera lui, unde vor avea și dressing și baie proprie. În video de mai jos puteți vedea imagini din vila de lux a Ancăi Serea și a lui Adi Sînă, dar și reacția copiilor atunci când au venit să vadă noua locuință.

Câți bani cer Anca Serea și Adi Sînă pe fosta casă

Vila este amplasată într-un complex foarte frumos din zona Pantelimon, chiar interiorul locuinței arată nemaipomenit. Anca Serea și Adi Sînă vând fosta casa cu jumătate de milion de euro, aceasta având și o curte foarte mare. Cei doi sunt vecini și cu Andreea Bănică.

Vila în care locuiau Anca Serea și Adi Sînă împreună cu cei șase copii are șase camere, dar chiar și asa nu le mai ajunge spațiul. Anca Serea a povestit că micuții stăteau câte doi într-o cameră.

„Dorim să ne mutăm într-o casă mai mare. Acum copiii stau câte doi într-o cameră şi am vrea ca fiecare să aibă propriul spaţiu. Dacă am avea două-trei camere în plus ne-am simţi mai relaxaţi şi am fi mai liniştiţi', au declarat cei doi la un post tv.

FOTO: Facebook

Anca Serea și Adi SînăAnca Serea și Adi Sînă

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton