Anca Lungu, mesaj emoționant de ziua fiicei sale: ”Ființa micuță care se grăbea să vina pe lume”

 Stamen Diana
.

Anca Lungu s-a mutat de câteva luni bune în Nisa, acolo unde locuiește iubitul ei. Fosta prezentatoare TV a devenit mămică de băiețel și este tare mândră de copiii ei. Fetița vedetei, Natalia, a împlinit cinci ani, iar mesajul pe care i l-a transmis este de-a dreptul emoționant.

În urmă cu cinci ani, Anca Lungu aștepta cu nerăbdare să nască și să-și strângă la piept copilul. Natalia-Adriana este extrem de iubită de ambii părinți. Cu ocazia zilei sale de naștere, mama ei i-a transmis un mesaj, în mod public, care a emoționant pe toată lumea.

„O fotografie cu mine și Natalia făcută cu exact 5 ani în urmă, o fotografie pe care n-am făcut-o niciodată publică pentru că zâmbetul meu ascundea mai multă teamă decât bucurie. Teamă pentru ființa micuță care se grăbea să vina pe lume cu câteva săptămâni înainte de termen. Suflețelul de 1930 g e acum o fetiță adorabilă, inteligentă și sănătoasă. Teama a fost înlocuită cu dragoste și bucurie. La mulți ani, Natalia-Adriana! ❤️”, a scris Anca Lungu pe Instagram.

Vedeta a postat o fotografie cu ea însărcinată, atunci când se pregătea să o aducă pe lume pe micuța Natalia-Adriana.

Anca Lungu locuiește într-o casă muzeu

Clădirea în care locuiesc de aproape doi ani la Nisa este o clădire-muzeu de la 1780, de care generații de proprietari au avut grijă, astfel încât să rămână trainică și să-și păstreze toate detaliile prețioase ale epocii în care a fost construită', a spus Anca Lungu.

Casa în care stă acum fosta vedetă de la Antena 1 este tot ce și-a dorit și a visat vreodată. Deși banii nu sunt o problemă pentru ea, Anca Lungu preferă să meargă pe jos sau cu transportul în comun.

Andreea Berecleanu, urare emoționantă pentru Natalia

Andreea Berecleanu este foarte apropiată de Anca Lungu și de copiii acesteia. Prezentatoarea TV a tranmis un mesaj emoționant pentru Natalia.

„Aşa arăta acum 5 ani Natalia Lungu, fetiţa prietenei mele, Anca Lungu. Am un obicei de a păstra zeci de mii de poze de viaţa trăită. Atâtea amintiri frumoase, alături de oameni minunati. Era un pui de om care a crescut. Astăzi împlineste 5 ani si este un copil frumos, educat, isteţ şi fericit. Când era foarte mică şi abia ştia să vorbească, atât mie, cât si soţului meu, ne ura La multi ani!', de fiecare dată, la fiecare aniversare. Si ne învăţase numele intreg pe de rost. La multi ani, Nati! Cu dragoste, Andreea, Constantin, Eva si Petru❤️🍀”, a scris Andreea Berecleanu.

FOTO: Instagram

Anca Lungu și băiețelul săuAnca Lungu și băiețelul său
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton