Anamaria Prodan, despre presupusele amante ale lui Reghe: "Nu pot decât să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu"

 Cica Cristina
.

Apele nu s-au liniștit încă în familia Prodan-Reghecampf! Anamaria Prodan, însă, și-a susținut necondiționat soțul și a vorbit deschis despre speculațiile din ultima perioadă care îl vizează pe Reghe și presupuse amante. Impresara a spus clar ce se întâmplă în familia ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este o femeie directă, asumată. Impresara susține că până acum nu sau ieșit la iveală imagini clare 100% că Reghe ar avea legături cu alte femei. Impresara a a subliniat cât de mult s-a luptat pentru soțul ei, mai ales în ceea ce privește viața profesională și cât de mult l-a susținut fprp rezerve.

Anamaria-Prodan-11-2Anamaria-Prodan-11-2

Anamaria Prodan: „Păi de ce să mă urască Reghe?'

Astfel, antrenorul nu ar avea niciun motiv să o urască, dat fiind că s-a dedicat multor proiecte, iar împreună au făcut performanță. În plus, nu ar putea să o urască pentru că, în primul rând, este mama copilului său.

„Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? Ca am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță?

Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?', a spus tranșant Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei!'

Anamaria Prodan nu a ezitat să vorbească încă o dată despre presupusele amante ale soțului ei. Impresara a subliniat răspicat că acestea nu pot face altceva decât „să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu'.

„M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei! Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală. Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu', a transmis impresara pentru sport.ro.

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia:„Soț perfect, bărbat perfect'

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:„E greu să știu că nu se simte bine și nu…'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan: „Nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș'

Soția lui Laurențiu Reghecampf a subliniat că familia ei trăiește decent, fără să se ascundă în vreun fel. Vehementă, a reiterat că nu se va coborî nicicând la „nivelul unor fete de oraș'.

„Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș.

Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am să decad, nu am să las capul în jos, nu am să decad!

În fața copiilor mei sunt idol si așa am sa mor', a mai declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan are familia tatuată pe umăr

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan și-a tatuat familia pe spate: Reghe, Laurențiu Reghecampf Junior și fetele din prima căsnicie. Vedeta a vorbit la un moment dat despre chinurile prin care a trecut la acel moment.

Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți.', povestea Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton