Alina, tânara ucisă și abandonată pe un câmp, a fost înmormântată. Ce mesaj a lăsat înainte de tragedie

 Raiciu Adriana
.

Alina, tânara ucisă și abandonată pe un câmp, a fost înmormântată. Alina, tânara de 21 de ani, care a fost ucisă cu bestialiate de fostul iubit, a fost codusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, aceasta a lăsat un mesaj dureros pe contul său de socializare. Iată ce a scris!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

O crimă șocantă a avut loc, duminică seara, pe un câmp din Teleorman, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită de 40 de ori. Trupul neînsuflețit a fost găsit de actual iubit al tinerei, care a anunțat imediat autoritățile. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că tânara prezenta urme violente pe corp. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

alina-inmormtanrealina-inmormtanre

„La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei', au declarat reprezentanții IPJ Teleorman.

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea: „Seamănă mai mult cu Mircea’/ EXCLUSIV

Citește și: Nosfe a fost înmormântat.Artistul care a murit la 37 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de 7 ani

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:'Cei mici vor avea domiciliul la…'

Citește și: Mara Bănică, după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro TV’

Alina, tânara ucisă și abandonată pe un câmp, a fost înmormântată

Alina avea doar 21 de ani și un viitor strălucit înainte. Nu s-a gândit vreo secundă că cel care i-a fost alături, într-o anumită perioadă a vieții sale, o să recurgă la un gest atât de șocant, să o înjunghie fără să se gândească la urmări.

Totul a pornit de la faptul că bărbatul nu ar fi acceptat că tânara nu-și mai dorește să fie într-o relație cu el. După mai multe încercări de o aduce înapoi, mâniat de furie și gelozie, și-a pus planul în aplicare. A urmărit-o pe tânără și i-a sugerat să intre în mașină, pentru a purta o discuție normală. Însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Încă de când s-a urcat în mașină, cei doi ar fi început să se certe, iar bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a înjunghiat-o, trupul neînsuflețit lăsându-l pe un câmp dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru.

După ce și-a lăsat fosta parteneră fără suflare, pe un câmp, a condus 8 km și s-a izbit cu mașina în primul copac ieșit în cale.

Cel care a găsit-o pe tânără a fost chiar actualul ei iubit, care a anunțat imediat autoritățile, dar și familia acesteia.

Ce mesaj a lăsat Alina înainte să moară

Totodată, se pare că tânărul ar fi amenințat-o și în trecut, conform declarațiilor făcute de rudele îndurerate. Acestea a subliniat faptul că fostul iubit al Alinei i-ar fi spus de mai multe ori că o să o omoare, dacă nu se va împăca cu el.

Totuși, nimeni nu s-a gândit că își va pune planul în aplicare, nici măcar fata de 21 de ani. Ba chiar mai mult, părea că-și găsise liniștea alături de un alt bărbat. Cu doar câteva zile înainte de crima șocantă, aceasta a postat un mesaj pe contul său de socializare. Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet!, scria fata.

Miercuri, 26 octombrie, Alina a fost condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Fata a fost așezată într-un sicriu alb, așa cum se obișnuiește de multe ori în momentul în care o persoană se stinge la o vârstă fragedă.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton