Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii: "Nu sunt o mamă posesivă, nu mi-am dorit să fie dependenți total de noi" Ce spune despre al patrulea copil/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Alina Pușcaș trăiește un vis: are trei copii adorabili și un soț care o completează în toate! Totuși, nu e totul chiar așa simplu, iar vedeta ne-a dezvăluit câteva detalii despre cum arată viața cu 3 copii și dacă intenționează sau nu să mai devină mamă pentru a patra oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Care este cea mai mare frică a ta?

Una foarte urâtă: frica să nu ni se întâmple nouă, mie şi lui Mihai, ceva şi copiii să nu ne mai aibă alături de ei până vor deveni adulți.

Cum este viața cu trei copii? Ai avut emoții, inițial, să-i lași pe mâna bonei?

Foarte frumoasă, agitată, plină, uneori obositoare, ne ține tineri şi motivați. Nu sunt o mamă posesivă, chiar deloc, dar îmi fac griji pentru ei în permanență. Au crescut toți trei având bonă în casă, deci nu s-a pus problema să accept greu să-i las cu altcineva. Nu mi-am dorit niciodată ca vreunul dintre copii să fie dependent total de noi.

Citește și: Adela Popescu, apariție de senzație în vacanță! Fotografia alături de tatăl ei a făcut furori:„De colecție!'

Ce nu permiți sub nicio formă să li se facă / spună copiilor tăi? Ești o mamă-leoaică, super protectoare, sau una tolerantă, foarte permisivă?

Nu am permis niciodată să fie certați, pălmuiți, zgâlțâiți… Eu sunt mamă şi dacă e cazul, doar eu am acest drept, nimeni altcineva. Sunt mamă-Scorpi- on (râde) şi nu sunt nici posesivă, nici permisivă. Sunt exact la mijloc, la jumătate din toate.

Citește și: Alyssa Milano a avut COVID-19, dar testele i-au ieșit negativ de două ori! „Această boală nu este o farsă.Am crezut că o să mor'

Ai mai avea energie să o iei de la capăt cu încă un copil? Soțului tău îi surâde ideea să devină tată a patra oară?

Energie poate aş mai avea, dar nu cred că aş mai putea fizic să mai duc încă o sarcină şi încă o cezariană. Mihai îşi mai dorea un băiețel, dar, ştiind că ar trebui să mai aştept vreo cinci ani până la o eventuală sarcină, s-ar putea să se răzgândească. Peste cinci ani aş avea 41 de ani, iar el, 51, aşa că s-ar putea să înțeleagă și el că am fi cam bătrânei să o luăm de la capăt cu scutecele.

Citește și: Cum arată Iulia Albu în costum de baie.Vedeta a pozat extrem de îndrăzneț!

Alina-Puscas-2Alina-Puscas-2

Sursa foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton