Alina Laufer și bebelușii născuți prematur s-au externat după 6 săptămâni. Primele imagini de la ieșirea din spital

 Mirea Roxana
.

Clipe magice pentru Alina și Ilan Laufer! Momentul mult așteptat a sosit! Cei doi soți și-au dus în sfârșit bebelușii acasă după 38 de zile în care au stat în spital. Gemenii s-au născut prematur pe 15 februarie, iar acum fetița și băiețelul sunt în afara oricărui pericol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ilan Laufer și-a făcut apariția la Maternitatea Giulești în jurul orei 14.00, iar paparazzi Click! au surprins momentul în care Alina și Ilan Laufer și pregăteau să își ducă bebelușii în sfârșit acasă. Din imagini, putem observa cât de bine arată Alina după sarcina gemelară.

alina-laufer-externarealina-laufer-externare

Emoționat peste măsură trebuie să fi fost și Ilan Laufer, care nu a putut să-și vadă copiii decât în poze din cauza restricțiilor pandemice.

Mai multe fotografii de la externarea vedetei, aici.

Alina a declarat că fetița ei, Karina, de-abia așteaptă să-și cunoască frații și i-a cumpărat surorii ei, împreună cu Jorge, prima pereche de cercei.

Le-am făcut  bebelușilor externarea și sunt foarte fericită că mergem, în sfârșit, la noi acasă! Eu credeam că plecăm pe la sfârșitul lui aprilie, dar uite că doamna doctor ne-a dat voie să mergem deja acasă, după 5 săptămâni și jumătate, aproape 6, de spitalizare! Gemenii sunt bine, iar sora lor abia așteaptă să îi întâlnească! Să nu mai spun de Ilan care nu i-a văzut deloc și nu mai poate. A făcut și cursuri de siguranță auto pentru bebeluși și este pregătit să își ia în serios mult așteptatul rol de tată! Jorge și Karina, fetița noastră, i-au cumpărat micuței prima pereche de cercei din viața ei și abia aștept să îi punem! Karina este și ea entuziasmată. Mă tot întreba când venim acasă!', a mărturisit Alina Laufer, pentru Click! chiar înainte să plece de la spital.

Citește și: Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer.Ce s-a întâmplat la spital

Citește și: Sora lui Florin Salam s-a întors acasă după ce a fugit cu amantul:„E o poevste îmbârligată!'

Citește și: Cine este Anamaria Ionescu de la Vorbește Lumea.Soțul a înșelat-o, dar l-a iertat

Citește și: Zanni, detalii neașteptate din culisele Survivor:„Moroșanu se simte în plus de când a plecat Andreea Antonescu'

Alina Laufer: „Aș fi putut să plec de vineri din spital'

Alina Laufer a mărturisit că putea să plece acasă de vineri, dar i-a fost teamă și a mai preferat să petreacă puțin timp în spital pentru a se asigura că totul este bine.

„Aș fi putut să plec de vineri din spital, însă mie mi-a fost frică și am tot amânat momentul! Eu m-am recuperat! Sunt foarte ok, am avut tot timpul o stare de spirit bună și nu am plâns deloc în spital. M-am documentat despre copiii născuți prematur și știam exact care sunt riscurile și ce trebuie făcut. Am avut încredere în echipa de doctori de la Giulești și știam că totul trebuie să fie bine! Nu mai pot de dragul lor! Abia aștept să îi duc în camera lor superbă pe care le-am pregătit-o acasă!', a mărturisit Alina Laufer, pentru Click! chiar înainte să plece de la spital', a mai declarat Alina Laufer pentru sursa citată anterior.

Sursa Foto: Insatgram, click.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton