Alina Laufer încearcă să devină mamă de 8 ani și a reușit prin fertilizare in vitro: "Am pierdut o sarcină. La fiecare 6 luni, repetam analizele"

 Cica Cristina
.

După divorțul de Jorge, Alina Laufer și-a refăcut viața alături de omul de afaceri și politicianul Ilan Laufer! Sunt împreună de mai bine de 8 ani, timp în care vedeta a încercat să rămână însărcinată. Vestea cea bună a venit recent, însă au fost ani de chin, tratamente, suferință și stres. Iată motivele pentru care Alina Laufer a ezitat să-și anunțe sarcina!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Laufer, care a locuit în Statele Unite o bună perioadă alături de partener și fiica sa, Karina, rezultată din mariajul cu Jorge, a anunțat recent că se revine în România. Odată cu această veste, soțul ei și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei. Vestea cea mare, însă, a fost anunțul că vor deveni părinți.

„Chiar atunci când crezi că deja cunoști iubirea, ceva mic vine să-ți amintească și cât de puternică este acea iubire', a transmis Alina pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare o inimă pe nisip, în centrul căreia stătea scris: „1 + 1 = 3'.

Citește și: Mama creatoarei de modă Ingrid Vlasov a murit, după ce a fost infectată cu COVID-19. Viviana era medic de profesie:'Starea ei s-a agravat brusc'

Ilan Laufer: „Ne-am dorit foarte mult un copil”

Invitați la Vorbește Lumea, cei doi au vorbit despre momentele trăite până să afle că vor deveni părinți: „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile.

Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…) Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele.

Citește și: Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi:„Măcar e conștientă că am și alte gagici'

În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate.

Am fost foarte supărați. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu.', a spus Ilan Laufer.

Alina Laufer a rămas însărcinată prin FIV

Viitoarea mămică a declarat că nu și-a pierdut speranța, chiar dacă la un moment dat li s-a spus inclusiv că nu vor putea avea niciodată copii.

Citește și: Dianna Agron și Winston Marshall divorțează după 3 ani de căsnicie!În trecut, actrița s-a iubit cu actorul român Sebastian Stan

Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp. Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet. Nouă ni s-a spus la un moment dat că nu vom putea avea niciodată copii, dar tot am mers înainte. Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine și să pot aduce pe lume un bebe sănătos! Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni’, a declarat Alina recent.

Alina-Laufer-1Alina-Laufer-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton