Alin Oprea, primul interviu după divorțul de Larisa. Totul despre fosta soție și actuala iubită: ”Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea”

 Stamen Diana
.

După mult timp de tăcere, Alin Oprea a făcut primele declarații despre divorț, dar și despre noua iubită, pe care nu o mai ascunde. Fostul membru al trupei Talisman s-a deschis în fața tuturor și a vorbit sincer despre Larisa, fosta lui soție, actuala iubită, dar și despre alcool.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Larisa confirma divorțul de Alin Oprea, după ce în presă au apărut imagini cu el și noua lui iubită, în Mamaia. La momentul respectiv, artistul nu a vrut să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața lui.

În mare secret, Larisa Oprea s-a dus de mână cu cei doi copii la notar, acolo unde urma să semneze actele de divorț, după 22 de ani de căsnicie. Însă… surpriză! Dintr-un divorț pe cale amiabilă, cei doi vor ajunge la tribunal, pentru că Alin Oprea nu este de acord ca mama copiilor lui să-i păstreze numele.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul: 'Făcea pașii dictați de ea'

Se pare că ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în urmă cu 3 ani, atunci când Larisa Oprea a ales să plece cu fiica ei în Anglia, unde aceasta a studiat. Alin Oprea a simțit atunci o eliberare și viața lui s-a schimbat complet.

'Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine.', a declarat Alin Oprea pentru Click!

Citește și: Larisa și Alin Oprea, căsnicie cu probleme. Declarații șocante ale apropiaților: „El are probleme mari cu alcoolul şi bea până nu mai ştia de el. După astfel de beţii, ajungeau la spital”

Noua iubită l-a schimbat complet

Alin Oprea a recunoscut că mai consuma alcool, însă nu era alcoolist așa cum l-a etichetat toată lumea. Artistul susține că noua iubită l-a ajutat să se schimbe și să renunțe definitiv la băuturile tari. Mai mult, Alin Oprea susține că Larisa, fosta lui soție, este vinovată pentru starea în care intra și simțea nevoia de a consuma ceva.

Citește și: Larisa, primele declarații după divorțul de Alin Oprea: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață'

'Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine. Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate.', a mai spus artistul.

Alin Oprea și noua iubită FOTO: Click!Alin Oprea și noua iubită FOTO: Click!

Alin Oprea a declarat că noua persoană din viața lui a fost cea care l-a determinat să se schimbe. Fostul membru al trupei Talisman a renunțat la părul lung și are un tonus de invidiat.

'Sunt echilibrat. Mai echilibrat, de fapt! Mai liniştit. Poate că trebuia de mult să fiu aşa. Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine.', a spus Alin Oprea pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare. Larisa a lovit două femei pe trecerea de pietoni: 'A iertat-o înainte să moară'

FOTO: Click!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton