Cine să-i mai înțeleagă? Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu și i-a dat nenumărate mesaje. La rândul lui, Bodi susține că Bianca i-a trimis poze "deocheate"

 Stamen Diana
.

Nu ar fi de mirare dacă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar împăca la aproape două săptămâni de la divorț. Cei doi fac declarații neașteptate despre o posibilă împăcare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se iubesc cu patos, dar se înțeleg ca șoarecele și pisica. După ce și-au adus acuzații grave la TV, acum am putea asista chiar la o împăcare între cei doi.

Vedeta susține că este sunată insistent de fostul ei soț, iar acesta își dorește să se împace cu ea. Chiar dacă a fost bătută de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu ar spune nu la o împăcare.

'Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot.

Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate.', a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu

Afaceristul pare că nu vrea să renunțe la vedetă. Alex Bodi a recunoscut că a sunat-o pe Bianca Drăgușanu și i-a zis să se împace cu ea. Acum rămâne de văzut dacă cei doi vor da totul uitării și vor avea un nou început.

„Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii. De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate', a declarat Alex Bodi.

Alex Bodi și Daria Radinova sunt împreună la Londra. Afaceristul o vrea pe Bianca Drăgușanu înapoi, să nu renunță nici la rusoaica pe care vedeta este geloasă. Alex Bodi și Daria Radinova au postat pe una dintre rețelele de socializare imagini din același loc. Ulterior, cei doi au șters fotografiile.

Bianca Drăgușanu îi trimite poze în ipostaze intime lui Alex Bodi

Se pare că nici Bianca Drăgușanu nu se potolește după divorț. Alex Bodi a declarat că primește poze în ipostaze intime din partea fostei sale soții.

„Mi se pare penibil contorizarea apelurilor și să sublinieze ea faptul că sunt un disperat când aș putea să demonstrez în foarte scurt timp felul cum, ea acum două zile, mi-a dat poze și videouri în anumite posturi in lenjerii intimă care nu o favorizează dacă ea nu și-ar mai dori nimic cu fostul soț. Mi-am asumat că o să-mi iau un privat jet și o să mă duc la București. O să mă pun cu ea la masă și o să reglez totul cu avocații la masă…”, a declarat Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a cerut ordin de restricție, după ce a fost bătută de Alex Bodi.Afaceristul și-a tăiat venele în fața vedetei: 'A recurs la acest gest ca eu să-l iert'

FOTO: Facebook

Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-5Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-5
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton