Al Bano, împotriva războiului din Ucraina. În trecut a cântat pentru Vladimir Putin: ”Trebuie să folosim creierul, ca să nu folosim armele”

 Calin Maria Bianca
.

Al Bano, împotriva războiului din Ucraina. Marele artist și-a arătat nemulțumirea față de conflictul ruso-ucrainean, mai ales fiindcă la început a fost trecut pe o 'listă neagră'. Era considerat un apropiat al președintelui rus, datorită cântărilor pe care le-a făcut special pentru Vladimir Putin, însă adevărul a ieșit la iveală. Mai mult decât atât, și-a spus și părerea despre războiul ce a început în urmă cu numeroase luni și parcă nu se mai termină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Al Bano este cunoscut pentru vocea lui miraculoasă. Tocmai pentru că face parte din cei mai buni, nu o dată, ci de nenumărate ori, a cântat special pentru Vladimir Putin. Lumea l-a văzut și l-a reținut, astfel că atunci când a izbucnit războiul era pe lista simpatizanților președintelui rus.

al-bano-8al-bano-8

Nu a fost deloc bine văzut pe atunci, mai ales de câtre poprul ucrainean. Cu toate astea, și-a câștigat din nou încrederea și a demonstrat tuturor că nu susține conflictul generat de către Vladmiri Putin. Mai mult decât atât, Al Bano chiar îl critică și condamnă pe cel căruia în trecut îi cânta.

Citește și: Cum arată fiul cel mic al lui Al Bano.Bido este copia fidelă a tatălui lui

Citește și: Romina Power, transformare incredibilă!Cum arată acum fosta soție a lui Al Bano

Citește și: Se schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Doi concurenți vor fi eliminați

Citește și: Theo Rose, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată:'Ne vedem la…' / Ce a decis referitor la cariera ei

Al Bano, împotriva războiului din Ucraina

Marele artist Al Bano a explicat că în trecut, atunci când el l-a cunoscut pe Vladimir Putin, nu îl considera nimeni un om rău. Totuși, lucrurile pare că au luat o altă întorsătură, care l-au surprins și pe el. Cântărețul a declarat că nu poate înțelege cum un om care 'iubea Occidentul' a ajuns să intre cu tancurile pe pământ străin pentru a lua ceva ce nu îi aparține.

'El era un om care iubea mult Occidentul, o știu cu siguranță, am cântat de cinci ori pentru Putin. Dar această schimbare nu o accept. Nu o accept pentru că nu poți să intri cu tancurile într-un loc care nu este al tău. Ține-ți toate trupele, tot armamentul la graniță, dar nu invada un pământ.', a declarat Al Bano, potrivit Gândul.ro.

Al Bano: 'Cu ce curaj te duci tu la somn, dragă Putin?'

Al Bano a mărturisit că deși în trecut era un simpatizant al lui Vladimir Putin, nu poate accepta suferința prin care trec ucrainenii. Cântărețul este afectat de războiul ruso-ucrainean și susține că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să treacă printr-o astfel de suferință, totul doar din cauza unui teritoriu.

'Eu mă întreb: cu ce curaj te duci tu la somn, dragă Putin? Nu te gândești la acei copii ucraineni care nu mai au un pat să doarmă? Nu mai au o familie. Care nu pot trăi o viață demnă de acest substantiv, viață. Nu te gândești la aceste lucruri? De ce război? Trebuie să folosim creierul, ca să nu folosim armele. Asta este ceea ce cred', a mai spus Al Bano.

Al Bano a susținut un concert în România

Pandemia de Covid a spulberat planurile multor artiști. Printre aceștia s-a numărat și Al Bano care și-a întrerupt turneul „Live Tour'. Acum totuși, alături de Romina Power, artistul și-a reluat activitatea și au reluat turneul pentru a aduce zâmbetul pe buze a mii de fani înfocați. Chiar zilele trecute, cei doi mari artiști au cântat la Sala Palatului, în București, cât și în Cluj-Napoca.

Sursă foto: Arhivă personală / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton