Adrian Enache, declarații șocante despre momentul în care fiica lui a fost atacată de un libanez: „Aveam o privire de ucigaș, era să-l...”

 Cruceru Cristina
.

Adrian Enache a făcut declarații șocante despre momentul în care fiica lui a fost atacată de un libanez, acum mulți ani. Pe 12 iunie, Adrian Enache a împlinit 56 de ani. Celebrul artist și-a sărbătorit ziua de naștere duminică, alături de cei dragi. Cântărețul a rememorat chiar de ziua lui un eveniment neplăcut, pe care n-o să-l uite niciodată. Adrian Enache a povestit cu amănunte cum a fost la un pas să comită un gest necugetat! Iată care a fost cel mai greu moment din viața lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache a oferit unele declarații șocante despre momentul în care fiica lui a fost atacată de un libanez. Adrian Enache a împlinit pe 12 iunie vârsta de 56 de ani. Celebrul artist a petrecut ziua lui de naștere, alături de cei dragi. Cântărețul a rememorat un incident neplăcut, pe care n-o să-l uite toată viața lui. Acum câțiva ani, fiica lui Diana, a fost la un pas de tragedie din cauza unui bărbat de origine libaneză. Respectivul a atacat-o în scara blocului, cu un cuțit. Acesta i-a provocat răni, iar Diana a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Adrian-Enache8Adrian-Enache8

De atunci, Adrian Enache nu poate să uite acest episod. Chiar și-n ziua în care a împlinit 56 de ani, artistul a spus că cel mai urât eveniment din viața lui a fost acela, când fiica lui a fost atacată de un libanez. Adrian Enache a fost la un pas să comită un gest necugetat, la acea vreme.

Citește și: Iuliana Marciuc și Adrian Enache, dragoste la prima vedere: „Plăteam și 400 de euro telefonul”

Citește și: Cum se înțelege David, fiul cuplului Iuliana Marciuc – Adrian Enache, cu sora lui vitregă, Diana: „Atunci când se întâlnesc…' EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu, discuție neașteptată cu fiul său după ce a fost naș de botez: „Toma mi-a atras atenția că…”

Citește și: Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu, după patru ani de relație. Când va avea loc nunta

Adrian Enache, declarații șocante despre momentul în care fiica lui a fost atacată de un libanez

Adrian Enache a vorbit cu lux de amănunte despre cel mai greu moment din viața lui, până la vârsta de 56 de ani. Artistul s-a speriat îngrozitor, atunci când fiica lui a fost atacată de un libanez, în scara blocului. Bărbatul respectiv a agresat-o pe Diana și a tăiat cu cuțițul, provocându-i răni pe mâini.

'M-am speriat tare când a fost Diana în pericol, cu libanezul. Atunci a fost îngrozitor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost aproape de omul ăla că sigur durerea îmi lua mințile și făceam o nefăcută. La tribunal aveam o privire de ucigaș și libanezul se uită la mine și spunea șefu, iartă-mă, eram în Ramadan, nu știam ce fac!'. Era să-l strâng de gât acolo, la tribunal. Nu vreau să știu ce se întâmpla dacă eram acolo în seara aia, când mă enervez am o forță nebănuită, o ia adrenalina razna.

Am mai avut eu o ieșire în copilărie. Mama mă lovea cu cârligul de rufe că făceam năzbâtii. Odată m-am enervat așa de tare că îmi venea s-o strâng de gât, dar Dumnezeu m-a luminat și mi-a redirecționat nervii spre un geam foarte gros pe care l-am spart cu două degete. Mi-a curs o grămadă de sânge dar am fost fericit că n-am făcut o nenorocire', a povestit Adrian Enache, pentru Fanatik.

Cum se înțelege Adrian Enache cu cei doi copii

Adrian Enache a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai lui, cu Diana și David. Cântărețul susține că le este mai mult ca un frate, fiind un tată foarte la modă.

'Eu sunt ca un frate, nu ca un tată. Copii din gașca lui David îmi spun The King, mă duc cu ei în tabere, sunt un tată foarte cool. Facem seri de cântat, eu improvizez pe loc o lăutarie combinată cu rock, îi ia capul pe toți dar mă iubesc. Apoi vor să ne jucăm fotbal și mă consideră unul de-al lor', a mai spus artistul, conform sursei citate.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton