Adelina Pestrițu și soțul ei deschid magazin cu ceasuri și bijuterii. Unele produse depășesc 100.000 de euro

 Oana Popoiag
.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au făcut un nou pas în relația lor. De acum, cei doi nu mai impart doar o frumoasă viață de familie, ci și o afacere de suflet. Celebra brunetă și partenerul ei vor avea săptămâna aceasta lansarea oficială a magazinului de ceasuri și bijuterii pe care îl dețin împreună.

Adelina Pestrițu traversează cea mai bună perioadă din viața sa. Este mama unei fetițe frumoase, Zenaida, are un mariaj fericit cu Virgil Șteblea și este cel mai bun influencer din România în 2019, potrivit E! People Choice Awards.

Adelina Pestrițu și soțul ei își deschid magazin de lux

Frumoasa brunetă nu se oprește aici, totuși, și a decis să deschidă o afacere de familie împreună cu soțul ei, uniți de pasiunea pentu ceasuri și bijuterii. În vreme ce multe alte cupluri evită să amestece afacerile cu viața personală, se pare că între Adelina și Virgil nu există astfel de temeri.

Celebrul cuplu deschide săptămâna aceasta magazin de ceasuri și bijuterii cu diamante, dintre care unele depășesc suma de 100 000 de euro. Totuși, deși este vorba de un magazin de lux, unde se comercializeză ceasuri si piese exclusiviste, Eda Watches & Jewelry  pune la dispoziție și bijuterii cu prețuri pentru toate buzunarele.

Magazinul, afacere de familie gestionată de Adelina împreună cu soțul ei, este situat strategic, într-o zonă centrală, pe Radu Beller. Cei doi nu au făcut rabat de la cheltuieli de amenajare, iar spațiul a fost renovat complet, lucrările la interior desfășurându-se pe durata a trei luni.

De altfel, Adelina Pestrițu a purtat bijuterii de la propriul magazin și pe covorul roșu de la E! People Choice Awards, în LA.

Foto: Instagram

Citește și: Fiica Iuliei Albu calcă pe urmele mamei sale! Fotografia este șocantă și a stârnit reacții imediat

Adelina Pestrițu și soțul eiAdelina Pestrițu și soțul ei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton