Adela Popescu, despre cea mai controversată poză a ei pe Instagram. De ce s-a dus la manichiură cu tot cu bebeluș!

 Oana Popoiag
.
Adela PopescuAdela Popescu

Acum ceva vreme, Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie în care era prezentă la mani-pedi cu tot cu bebeluș în brațe. Mamele ocupate s-au identificat cu vedeta, imaginea strângând peste 60 000 de likeuri, dar aceasta a fost și criticată pentru faptul că și-a cărat copilul într-un salon de înfrumusețare. Adela ne-a povestit cum a ajuns în respectiva situație.

Deși Adela Popescu și Radu sunt două vedete ocupate (Radu este plecat în această perioadă cu 'Insula Iubiri'), au ales să fie foarte prezenți în viața copiilor, astfel încât să nu rateze niciun moment important din dezvoltarea acestora. Cuplul are doi copii, pe Alexandru, care în iulie va împlini trei ani, și pe Andrei, venit pe lume în luna decembrie a anului trecut.

Adela Popescu și imaginea care a strâns peste 60 000 de like-uri pe Instagram

Desigur că nu este ușor să ai diverse obligații profesionale și în același timp un job full time de părinte. Așa se face că Adela Popescu a trebuit să gestioneze o astfel de situație într-o zi. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care se afla la mani-pedi, cu cosmeticienele în jurul său și cu bebelușul în brațe. Rezultatul? Nu doar cea mai 'like-uită' fotografie de pe contul ei de Instagram (după cea din ziua nașterii), ci și poate cea mai controversată, având în vedere că în vreme ce mulți s-au amuzat de fotografie, alții au criticat-o. Bineînțeles, mamele ocupate au înțeles perfect situația și au făcut haz de necaz alături de Adela, al cărei hashtag a fost #maternitateanueglam.

'Cred că doar când am născut am facut mai multe like-uri. Fix așa e viața mea, ca în poză, dar asta pentru că noi am ales să fim foarte prezenți în viața copiilor, a fost o alegere, pur și simplu. Eu l-am alăptat pe Alexandru până la un an și 11 luni, pe cel mic îl alăptez în continuare, vreau să petrec cât mai mult timp cu ei si atunci îmi selectez foarte mult evenimentele. Dar sunt momente, cum a fost atunci la manichiură, când mama mea nu era disponibilă – căci ea ne ajută – mama lui Radu își rupsese piciorul, Radu avea nu știu ce treabă și l-a luat el pe Alexandru, iar eu am rămas cu cel mic cu programarea făcută. Dacă nu mă duceam cine știe când mai apucam', a explicat Adela pentru viva.ro, completând că au fost și voci care au criticat-o cu mesajul 'vai, pleci cu copilul după tine la saloanele de înfrumusețare'.

Foto: Instagram

Citește și:

Brigitte Macron, apariție de senzație! Primei Doamne a Franței par să-i fi dispărut ridurile peste noapte datorită operațiilor estetice…

Oana Roman, declarații despre despărțirea de soțul ei. Cum și-a dat seama că au făcut o greșeală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton